Ексклюзиви
четвер, 27 лютого 2020 13:27

Монатік представив кліп

Монатік представив кліп
Артист представив відео на трек "Сильно". Він увійшов до 3-го сольного альбому "LOVE IT ритм". Фото: WomanEL

Співак Дмитро Монатік випустив відеороботу.

Артист представив відео на трек "Сильно". Він увійшов до 3-го сольного альбому "LOVE IT ритм". Знімання відео відбувалося в Києві. Режисеркою виступила Таня Муіньо, пише ТСН.

Роль дівчини, яку кохає Монатік, у кліпі зіграла модель Анна Шуть. Перед зніманням проходила спеціальну підготовку з акробатами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Монатіка показала сімейний відпочинок на Мальдівах

"Коли сильно кохаєш, іноді здається, що потрапив в найгарніший сон. Настільки легкий, що, перед тим як до нього потрапити, не доводиться застосовувати прийоми, які давно не працюють. На зразок підрахунку овець ... На це просто немає часу ... Воно охоче зникає або зупиняється ... Часу немає ... Або його стає так багато, що воно втрачає значущість і забуваєш про його існування... Як же прекрасно, навіть прокинувшись, зрозуміти, що сон був лише злегка гіперболізований своїми барвами і відсутністю гравітації - все інше відбувається наяву. Ця робота саме про це відчуття. Падіння вгору. Падіння в космос, ім'я якому кохання", - прокоментував роботу Дмитро.

Співак Дмитро Монатік уперше показав обличчя свого молодшого сина Платона. Раніше співак не показував своїх дітей повністю, а фотографував їх тільки зі спини. Однак у день народження Платона, 12 січня, Монатік разом із привітанням опублікував фото, на якому видно обличчя сина.

Зараз ви читаєте новину «Монатік представив кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути