пʼятниця, 23 листопада 2012 16:33

Чоловіки Голлі Беррі побилися просто у неї на очах

Чоловіки Голлі Беррі побилися просто у неї на очах
Все трапилося в День подяки Фото: kino.obozrevatel.com

Колишній бойфренд Голлі Беррі Габріель Обрі і її нинішній коханий Олів'є Мартінес примудрилися побитися просто в будинку голлівудської акторки. Чоловіки так зчепилися, що одному з них знадобилася термінова медична допомога.

У свято Дня подяки, яке американці і канадці відзначають у четвертий четвер листопада, голлівудська актриса Голлі Беррі ніяк не припускала, яким саме чином для неї закінчиться цей зазвичай миролюбний день.

Все починалося цілком безневинно. Колишній коханий голлівудської діви, 37-річний Габріель Обрі, прийшов до неї додому, щоб провідати їхню спільну доньку Налу. Але там він посварився з нинішнім партнером актриси, 46-річним Олів'є Мартінесом. У підсумку перепалка переросла в справжні криваві розбірки. Чоловіки почали битися просто на очах у Голлі Беррі, і їй нічого не залишалося, як викликати поліцію. Відзначимо, дитина цієї моторошної сцени не бачила. Розняти забіяк змогли тільки правоохоронці.

Як повідомили представники правоохоронних органів, Габріеля Обрі затримали і під конвоєм доставили в медичний центр. Справа в тому, що колишній друг Голлі Беррі отримав забої обличчя. Більш того, нинішній коханий актриси зламав своєму попереднику ребро, а сам при цьому отримав травми руки і шиї.

Після лікарні Габріеля Обрі відправили в місцеву в'язницю. Однак там він не затримався. Його незабаром випустили під заставу 20 тисяч доларів і зобов'язали з'явитися в суд 13 грудня. Крім того, до 3 грудня Обрі заборонили наближатися до Голлі Беррі, її нового бойфренда Олів'є Мартінеса і чотирирічної дочки Нали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Думаю, цей час уже минув" — Халлі Бері хотіла б мати велику родину

Голлі Беррі і Габріель Обрі досі не можуть розібратися з правом опіки над дочкою. Не так давно суд заборонив Беррі переїхати з дитиною до Франції, до її нового коханого. Тоді актриса заявила, що в Каліфорнії їй і її сім'ї не дають проходу папараці. Вона також наголосила, що не хоче повністю виключати спілкування дочки з рідним батьком, просто вважає, що в Парижі дитині буде краще і безпечніше.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки Голлі Беррі побилися просто у неї на очах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі