пʼятниця, 13 січня 2012 08:19

Холлі Беррі виходить заміж за актора

Холлі Беррі виходить заміж за актора

Відома актриса, зірка фільмів "Жінка-кішка" і "Готика" Холлі Беррі виходить заміж втретє. Артистка погодилася стати дружиною свого бойфренда актора Олів'є Мартінеса.

Радісною новиною поділилася відома ювелірна компанія, у якій французький актор Олів'є Мартінес придбав обручку для своєї коханої. Тепер на безіменному пальці актриси Халле Беррі красується прикраса з діамантами і смарагдами, яка, треба думати, коштує цілий статок.

Актори Холлі Беррі та Олів'є Мартінес зустрічаються з 2010 року. Пара познайомилася на зйомках трилера "Темний приплив", який виходить на широкий екран майбутнім літом. 46-річний француз раніше не був одружений, а ось його 45-річна обраниця була одружена, і не раз.

Першим чоловіком Холлі Беррі був гравець в бейсбол Девід Джастіс. Парочка одружилася в 1993 році, однак шлюб розпався вже через три роки після весілля. Подейкували, що темношкіра актриса важко переживала розрив, навіть думала про самогубство. Вдруге Холлі вийшла заміж в 2001 році. Її чоловіком став музикант Ерік Беней. Однак їхнє подружнє життя проіснувала і того менше - всього два роки. Пара вирішила розлучитися з причини численних зрад Бене, який на дев'ять років молодший Холлі. А між тим Беррі навіть удочерила дитину музиканта. Потім актриса зустрічалася з франко-канадським манекенником Габріелем Обрі. Холлі народила йому дочку Налу, якій зараз три роки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Тіло 44-річної Холлі Беррі за десять років не змінилося

Нагадаємо, Холлі Беррі розлучилася з батьком своєї єдиної дочки не дуже красиво. Холлі кинула свого коханого, а доньку забрала собі. Більше того, Беррі заборонила Габріелю спілкуватися з дитиною. Тоді Обрі відправився в суд і довів, що є батьком Нали. Манекенник зажадав не тільки офіційно визнати його батьківство, а й дати йому можливість бачитися з дівчинкою і займатися її вихованням. Його вимоги були задоволені, проте Нала залишилася жити з матір'ю.

Зараз ви читаєте новину «Холлі Беррі виходить заміж за актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути