Ексклюзиви
вівторок, 01 лютого 2011 15:31

Холлі Беррі відмовилася від ролі у фільмі заради дочки

Холлі Беррі відмовилася від ролі у фільмі заради дочки

Зірка Голлівуду Холлі Беррі, перша темношкіра "оскароносиця" Америки, повідомляє про те, що відмовляється від ролі у фільмі Гаррі Маршалла New Year's Eve. Вона має намір відстоювати в суді право опіки над своєю трирічною дочкою Налою, яке оскаржує її колишній бойфренд - 35-річний манекенник і фотомодель Габріель Обрі.

Про це пише у вівторок, 1 лютого, низка зарубіжних видань і, зокрема, UsMagazine.com з посиланням на заяву прес-секретаря Беррі Мередіт О'Салліван.

Зйомки фільму, про який йдеться, повинні були розпочатися на цьому тижні в Нью-Йорку, роль, що призначалася Беррі, виконає актриса Кетрін Хейгл, її партнером по фільму стане секс-символ Голлівуду Ештон Катчер.

О'Салліван підкреслила, що актриса намагалася вирішити проблему опіки під час особистих контактів з батьком дівчинки, проте не досягла успіху у зв'язку з "відсутністю співпраці" протилежної сторони, і була змушена звернутися до суду.

У пресу також просочилися чутки про те, що Беррі вважає умови, в яких перебуває в даний час її дочка, небезпечними, і має намір захистити її від необхідності проживати якийсь час з батьком.

30 грудня минулого року Обрі подав прохання про офіційне визнання його батьком Нали і надання йому права спільної з матір'ю дитини опіки.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Холлі Беррі відмовилася від ролі у фільмі заради дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути