пʼятниця, 07 серпня 2009 14:07

Мурат повіз Ані Лорак до Туреччини готуватись до весілля (ФОТО)

В середу рано вранці найпопулярніша пара України - співачка Ані Лорак та її коханий Мурат залишили Україну, щоб ретельно закінчити всі приготування до весільної церемонії.

Закохані, не дивлячись на ранній виліт, виглядали свіжо і знаходилися в прекрасному настрої. І якщо зазвичай Кароліна відповідає на всі компрометуючі питання журналістів, то цього разу ініціативу в руки узяв майбутній чоловік.

Мурат зізнався, що все-таки офіційна частина весільного святкування пройде в Києві, а вже в Туреччині на молодят чекатиме справжня казка. У Анталії Кароліна і Мурат планують пробути декілька днів, щоб дати необхідні розпорядження.

Також наречений відзначив, що найближчим часом дітей не планують, оскільки закохані хочуть ще декілька років пожити для себе, але якщо таке диво трапиться, подружжя буде тільки вдячне дару зверху. Що ж до дару, майбутній батько сподівається на дочку.

- Я більше дівчаток люблю, взагалі дуже люблю дітей, - розповідає Мурат.

Мурат Налкакіоглу підкреслив, що зробить все можливе, щоб його кохана була найщасливішою, а щастя для Ані Лорак - це сцена, тому поважаючий і люблячий чоловік ніколи не відніме дороге серцю у коханої людини.

Що ж до свідків, з боку нареченого це буде близький друг Мурата, який вже декілька років одружений на українці і живе в Україні. З боку нареченої ходять чутки, що обов"язки "дружки" візьме на себе близька подруга Кароліни стиліст МаринаБорщевська.

За матеріалами E-motion.com.ua, Блик

Зараз ви читаєте новину «Мурат повіз Ані Лорак до Туреччини готуватись до весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути