Українська травесті-діва Монро похвалилася, які заготовки робить на зиму. Винайшла власний оригінальний рецепт варення з персиків та дині, яблук та малини. Дала їм назви "Пердиня" та "Яблинка". Про це розповіла на власній сторінці в Фейсбук.
"Ідея варити варення виникла торік коли країна і люди продовжували переживати наслідки Революції гідності. Якось було всім не до розваг, - пояснює Gazeta.ua Монро. - А фрукти, цукор і бажання поласувати солоденьким буде завжди. Моя бабуся з Криму, тому щороку на літні місяці мене відправляли на курорт. Саме бабуся забезпечувала нашу сім'ю варенням. Я ж вчилася готувати у своєї мами".
Технологію приготування тримає у секреті.
"Фрукти з цукром варити і розливати по банках можуть багато господинь, а я придумала міксувати смаки і методом проб та помилок створила два оригінальних смаки. В цьому році урізноманітила асортимент. Приготувала варення з пелюсток троянд і сироп із зелених шишок. Але це лімітована партія, тому кількість обмежена.
Читайте також: Мерилін Монро не могла правильно написати свій псевдонім
Монро почала торгувати варенням в соцмережі. Баночка смаколику коштує 69 гривень.
"Моє варення це в-першу чергу настрій і ласощі. Ласуни примудряються з'їдати всю банку за один раз. Ідеально до сирів, крекеру і паштетів. Яблінка шикарно заходить до випічки, ранкового геркулесу і просто їсти ложкою".
Коментарі
2