Ексклюзиви
вівторок, 25 травня 2010 15:07

Моніка Белуччі народила другу дочку

Моніка Белуччі народила другу дочку

У акторського подружжя Моніка Беллуччі - Венсан Кассель поповнення: у них народилася друга дочка.

45-річна "нова Софі Лорен", як багато хто називає Беллуччі, народила дівчинку вагою 3 кілограми 220 грамів і зростом 53 сантиметри, яку пара назвала Леоні.

Будучи вагітною, Моніка зізнавалася, що "пологи в зрілому віці вимагають великої сміливості". Проте все пройшло добре. Через три години після пологів зоряна мама знайшла в собі сили і зробила заяву для преси: "Дівчинка темноволоса і хорошенька. Пологи пройшли природно, як у селянок, і тривали дві з половиною години". Пара щаслива, а мама і малятко почуваються добре.

Моніка Беллуччі, яку в Італії вважають секс-символом, вийшла заміж за француза Касселя в 1999 році. Через щільний графік зйомок подружжя бачилися вкрай рідко і спілкувалися переважно по телефону. Вони регулярно заводили розмови про дітей, але кожного разу приходили до висновку, що ще не час. Вони обидва знаходилися на піку своєї кар'єри, а дитина могла істотно перешкодити планам.

Але до 2005 року подружжя відкинуло всі забобони і стали батьками - на світ з'явилася дівчинка, яку назвали Дева.

"Я годувала дочку грудьми в перервах між зйомками. Я як і раніше знімаюся, а вона переїздить разом зі мною з одного знімального майданчика на інший. Через три роки вона піде в школу, і мені доведеться змінити свій спосіб життя: я перестану працювати", - зізнавалася в інтерв'ю Беллуччі минулого року.

Не дивлячись на свій зрілий вік, Моніка Беллуччі регулярно потрапляє на перші місця в рейтингах найсексуальніших жінок планети і входить до числа найбільш високооплачуваних зірок.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Моніка Белуччі народила другу дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути