вівторок, 06 липня 2021 10:37

Моніка Беллуччі з дочкою вперше разом знялися для глянцю
5

Акторка 56-річна Моніка Беллуччі й дочка 16-річна Дева Кассель прикрасили обкладинку липневого номера італійського Vogue.

Світлини, на яких Беллуччі з дочкою позують в однакових сукнях із глибоким декольте від Dolce & Gabbana, опублікували на офіційній сторінці журналу в Instagram. Майже однакові зачіски й макіяж лише підкреслили їхню схожість.

"Беллуччі розділила першу обкладинку Vogue Italia з Девою. Їх уперше сфотографував разом Паоло Ровесті. Символічний жест Моніки свідчить про її бажання відійти вбік, залишивши увагу наступниці. Цей жест заслуговує на визнання", - ідеться в публікації.

Фото: instagram.com/monicabellucciofficiel

Кассель представляє повністю присвячений її віку випуск, вважає головний редактор Vogue Емануеле Фарнеті.

"Це подорож емоцій, які здатен викликати лише конкретний момент життя. Відчуття занепокоєння, змішане з нескінченними можливостями, коли все тільки починається", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати в захваті: відома легкоатлетка пішла в порно

Донька зіркового експодружжя Моніки Белуччі й Венсана Касселя Дева Кассель також позувала для французького Elle. Цікавими кадрами з фотосесії дівчина поділилася в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Моніка Беллуччі з дочкою вперше разом знялися для глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути