неділя, 30 вересня 2018 10:25

Моніці Белуччі - 54: найкращі образи італійського секс-символа
24

30 вересня італійська акторка і модель Моніка Белуччі святкує 54-річчя. Попри вік вона залишається іконою стилю та секс-символом для багатьох шанувальників по всьому світу.

Зі студентських років Моніка почала працювати в модній індустрії, щоб оплатити навчання на юридичному факультеті. Однак не закінчила його, зайнялась моделінгом та акторською грою.

  Знімок Памели Хенсон, 1994 рік
Знімок Памели Хенсон, 1994 рік

Белуччі брала участь у показах Dolce&Gabbana, Fendi та інших відомих світових марок. Знімалась для обкладинки французьких журналів Elle та Vogue. Світовий успіх у ролі акторки до італійської знаменитості прийшов після виходу фільму "Малена" у 2000 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішна Моніка Белуччі продемонструвала глибоке декольте на Тижні моди

Батько Моніки Белуччі розповів в одному з інтерв'ю, що у дитинстві його донька була гидким каченям. Однак вже у 12 років зрозуміла, як користуватись своєю зовнішністю. Батьки завжди стригли її "під хлопчика". Тож Моніка наносила макіяж, взувала підбори і носила яскравий тюрбан.

Белуччі позувала багатьом відомим фотографам у відвертих фотосесіях. Gazeta.ua пропонує переглянути добірку найцікавіших образів акторки, які зробили її популярною.

18-річна Моніка Беллуччі. Це один з перших знімків актриси, який швидко набрав популярність
18-річна Моніка Беллуччі
Світлина Фабріціо Феррі
Моніка Беллуччі в об'єктиві Чіко Бьяласа для журналу Vanity Fair, 1996 год
Світлина Фабріціо Феррі

27 вересня співачка Ані Лорак відсвяткувала ювілей - 40 років. За останні роки артистка стала однією з найбільш обговорюваних і скандальних персон шоу-бізнесу через активну діяльність у Росії.

Зараз ви читаєте новину «Моніці Белуччі - 54: найкращі образи італійського секс-символа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути