пʼятниця, 22 липня 2022 16:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Monatik зізнався, чи забрав дружину й синів в Україну
5

Артиста Monatik застала російська агресія під час відпустки в Барселоні. Зізнався, що повернення в Україну нагадало йому довоєнний час, коли він приїжджав додому після довгих турів.

Але зазначив, що зараз – зовсім інший настрій і картини навколо. Про це розповів в програмі "Сніданок з 1+1".

"Враховуючи, що у мене декілька років поспіль життя було у ритмі та русі – то ти наче повернувся додому з туру. Щоправда, Київ пустіший, ми їхали через Макарів, просто розриває серце навпіл від побачених розбитих будинків. Ти дивився це на екрані і боліло та болить, а коли ти бачиш це на власні очі – сльози просто рікою", – прокоментував співак.

Додому він повернувся один. Його дружина Ірина і двоє синів – Платон і Данило – залишились за кордоном. Monatik зізнається, що сумує за родиною: вдома порожньо і не вистачає дитячого сміху.

Артиста Monatik застала російська агресія під час відпустки в Барселоні
Фото: instagram.com/monatik_official
Дружина співака Ірина і двоє синів – Платон і Данило – залишились за кордоном
Дружина співака Ірина і двоє синів – Платон і Данило – залишились за кордоном
Дружина співака Ірина і двоє синів – Платон і Данило – залишились за кордоном
Артиста Monatik застала російська агресія під час відпустки в Барселоні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала візьме участь у польських "Танцях із зірками"

"Ми весь час на відео. Нещодавно Дані відеозв'язком вирвали другий молочний зуб. Перший встиг я вирвати, а другий вже робила дружина. Телефонує мені такий беззубік, зубна фея також прилітала. А малий Платон весь час каже: "Ну вирвіть мені теж зуб. Чому тільки до Дані прилітає зубна фея?" Кажемо йому, щоб він не поспішав так дорослішати. Але він завжди засмучується, що у Дані випадає зуб, а у нього ні", - поділився Monatik.

Щодо повернення близьких в Україну, то артист зазначив, що вони весь час в емоційній ямі та не знають, чого очікувати завтра. Його родина, як і більшість українців, просто живе сьогоднішнім днем.

Monatik повернувся в Україну й дав перший концерт у київському метро. Зірка виступив на станції Майдан Незалежності. Це перший виступ Дмитра Монатіка від початку війни. Його російська агресія застала за кордоном. Послухати улюбленого виконавця прийшли військові, медики, волонтери й знайомі артиста.

Зараз ви читаєте новину «Monatik зізнався, чи забрав дружину й синів в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути