Ексклюзиви
середа, 28 вересня 2016 12:46

Монатік став продюсером нової пісні Ассії Ахат в стилі диско

Автор: Прес-служба
 

Відома українська скрипалька і співачка Ассія Ахат, яка не так давно оголосила про своє повернення на сцену, днями презентувала публіці нову пісню "Диско". Музичним продюсером композиції виступив Діма MONATIK. Автор хітів "Кружит" і "Выходной" зробив аранжування до нового творіння співачки і додав в неї модного, сучасного звучання.

Пісня належить перу поета, композитора і продюсера Андрія Француза, який зараз працює з Костянтином Меладзе в проекті "X-фактор" і є співпродюсером вокального шоу "Голос країни". Саме Француз колись написав для Ахат її найвідоміші хіти - "Мата Харі", "Прости" і багато інших.

Нову композицію Француз подарував Ассії на її день народження, який проходив в атмосфері диско, тому в пісні можна почути танцювальні нотки.

Читайте також: Ассія Ахат запише альбом з продюсером Мадонни

"Я завжди намагаюся дотримуватися модних музичних тенденцій, люблю експерименти, тому, хочу, щоб все відразу розуміли і не чекали від цієї пісні серйозності, як від композиції "Душа болела" або "Одинокое сердце". "Диско" - пісня-настрій, радість і хороша атмосфера", - зізнається Ассія Ахат.

За словами співачки, коли Дімі показали цю композицію, вона йому відразу сподобалася, але він вніс свої корективи: дописав шматочок приспіву і додав свого фірмового стилю, за рахунок чого пісня стала абсолютно іншою.

Також Ахат розповіла про незвичайну зустріч з музикантом, на яку він приїхав на ... самокаті:

"Я - людина пунктуальна, на студію, де ми домовилися зустрітися, під'їхала заздалегідь і вирішила почекати Діму в машині. У цей момент він подзвонив і сказав, що під'їжджає. Яке ж було моє здивування, коли я побачила його на самокаті! Не впізнати Діму було неможливо, він неординарний в усіх своїх проявах".

Співпраця Асії Ахат з MONATIK'ом не обмежиться однією композицією. У планах музикантів - запис ще як мінімум декількох цікавих треків.

Зараз ви читаєте новину «Монатік став продюсером нової пісні Ассії Ахат в стилі диско». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути