четвер, 14 лютого 2019 15:54

MONATIK повертається в кіно
8

У кіно виходить новий екшн "Давай танцюй"
Фото: Прес-служба
У кіно виходить новий екшн "Давай танцюй"
У кіно виходить новий екшн "Давай танцюй"
У кіно виходить новий екшн "Давай танцюй"
У кіно виходить новий екшн "Давай танцюй"

"Давай танцюй" - перший український танцювальний молодіжний екшен, зйомки якого почалися в 2015 році, робота над музикою ще раніше, а прем'єра у всіх кінотеатрах країни відбудеться вже 21 березня 2019 року.

Фільм про зухвалого молодого танцюриста, який приїжджає до Києва для участі в грандіозному танцювальному турнірі. Крім слави і визнання йому потрібні гроші для брата, який потрапив у біду. Хлопець повинен викластися на повну, щоб обійти крутих суперників. А найбільшим випробуванням стає кохання, яке він зустрічає на танцполі. Головний девіз фільму - Давай танцюй і не зупиняйся! Ти зможеш все!

Автор: Прес-служба
  У кіно виходить новий екшн "Давай танцюй"
У кіно виходить новий екшн "Давай танцюй"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прихильник присвятив мені татуювання: солістка Open Kids розповіла про фанатів та жорстокий шоу-бізнес

Композитором і музичним саунд-продюсером фільму став Monatik (Діма Монатік):

"Роботу над музичним оформленням фільму ми на Monatik Chilibi Sound почали в далекому 2014 році. Я б назвав цей фільм мультижанровим. Такого в Україні дійсно не було. Мене максимально приваблює в цій картині саме те, що всі головні герої - це не професійні актори. Це в першу чергу професійні танцюристи, які спробували себе в ролі акторів. Мені здається, що у них дуже класно вийшло. Цей фільм відкриває нові обличчя, нові українські таланти, які дійсно дуже старалися, створюючи цю стрічку, передати настрій, який задумували автори. Щиро сподіваємося, що музика зуміла підкреслити все те, що повинно було статися в картині, адже її головна місія - створити правильну атмосферу. Особливо коли мова йде про танці".

Але це не всі сюрпризи для глядачів.

Творці українського мега-танцювального екшену "Давай танцюй" спільно з одним з операторів мобільного зв'язку, оголошують про старт всеукраїнського танцювального конкурсу з однойменною назвою. Переможці конкурсу стануть частиною фінальної сцени фільму і потраплять в широкий прокат! Сам же фільм можна буде побачити у всіх кінотеатрах країни починаючи з 21 березня.

Молодіжна група Open Kids, хореограф-постановник Женя Кот, головний герой фільму "Давай танцюй" Денис Реконвальд, актриса серіалу "Школа" Ліза Василенко і юні блогери Two Sisters - саме такий молодіжний склад журі майбутнього конкурсу і майбутні учасники грандіозної танцювальної сцени фільму!

У Києві відбудеться масштабна масова зйомка фінальної сцени фільму, в якому візьмуть участь 50 переможців національного відбору конкурсу, відомі танцюристи країни, артисти, актори і блогери, а також пройде найпотужніша масова пряма трансляція цієї події.

Також у фільмі прозвучать саундтреки музичного гурту The Hardkiss, груп "Сальто Назад", Mountain Breeze і Open Kids, а також музиканта ROZHDEN. Неймовірні танцювальні постановки від режисера і хореографа Анатолія Сачивко. Участь в зйомках взяли найкращі танцюристи країни, які є професіоналами абсолютно в різних танцювальних напрямках.

Зараз ви читаєте новину «MONATIK повертається в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути