Ексклюзиви
понеділок, 27 червня 2022 14:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Могилевська розповіла, що росіяни зробили з її будинком у Бучі: "Справжнє насильство"

Могилевська   розповіла, що росіяни зробили з її будинком у Бучі: "Справжнє насильство"
Співачка Наталія Могилевська розповіла, що росіяни зробили з її будинком у Бучі. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка Наталія Могилевська з початку повномасштабної російської агресії вирішила не виїжджати за кордон. В Україні вона дає благодійні концерти, створює пісні, а також готує музичну виставу "Я вдома".

А також співачка вперше розповіла, що російські окупанти зробили з її будинком у Бучі, в інтерв'ю "Єдиним новинам".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки на передовій: хто з артистів захищає Україну від російської навали

"Наш дім це, як наша друга шкіра. Настільки неприємно, коли інші люди торкаються брудними руками твого інтимного простору…Це для мене справжнє насильство", – прокоментувала вона.

Могилевська поділилася, що в будинку все було розкрадено. "Друга армія світу" винесла навіть капці, постільну білизну та решітку з плити. Після того, як окупанти відступали, будинок підірвали.

"У будинку жили орки. Після того, як було все розкрадено – навіть капці, навіть постільна білизна, навіть матраци, навіть решітка з плити, тобто просто все, після того, як вони пішли, його іще й розбомбили. Тобто будівлі взагалі нема", – поділилася вона.

Артист Monatik розповів, що сталося з його будинком на Київщині. Як зізнався виконавець, йому пощастило. Будинок, у якому зараз живуть батьки його дружини Ірини, не постраждав. У березні в його помешканні залишалися на ночівлю українські захисники.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська розповіла, що росіяни зробили з її будинком у Бучі: "Справжнє насильство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути