пʼятниця, 01 жовтня 2021 18:20

Могилевська, Стінг і Наталі Портман: хто із зірок дотримується вегетаріанства
7

1 жовтня традиційно відзначають День вегетаріанства. На сьогодні прихильниками такого способу харчування є близько 11% населення планети.

Хто із зірок відмовився від м'яса та інших продуктів тваринного походження, підготувала Gazeta.ua.

Співачка Наталія Могилевська не лише дотримується інтервального голодування, а й стала вегетаріанкою.

"М'ясо лишилося давно в минулому. Моя основна їжа: каші, овочі, фрукти, горіхи, насіння, трави", – розповідала артистка в мережі.

На сніданок Могилевська їсть чіа з ягодами та гречаним молоком, обідає рагу і салатом або вегетаріанським борщом із грибами. На вечерю вживає салат із бобовими та горіхами.

Британський музикант Стінг не їсть м'яса, відвідує зал, активно займається йогою, бігом і аеробікою. Також екссоліст гурту The Police практикує тантричний секс. Труді Стайлер, дружина Стінга, в своїх інтерв'ю неодноразово говорила відверто на цю тему і хвалилася здатністю чоловіка займатися коханням більше п'яти годин без зупинки.

Співачка Наталія Могилевська не лише дотримується інтервального голодування, а й стала вегетаріанкою
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Британський музикант Стінг не їсть м'яса, відвідує зал, активно займається йогою, бігом і аеробікою
Зіркове подружжя Ольга Горбачова та Юрій Нікітін не вживає м'яса та алкоголю
Американська акторка Наталі Портман зізнавалася в інтерв'ю, що не їсть м'ясо з восьми років
Співачка і блогерка Jerry Heil не просто відмовилася від м'яса, а стала сироїдом

Зіркове подружжя Ольга Горбачова та Юрій Нікітін не вживають м'яса та алкоголю. Співачка відмовилася від м'ясних продуктів ще вісім років тому. А продюсер став одним із перших в українському шоу-бізнесі, хто почав дотримуватися вегетаріанства.

Американська акторка Наталі Портман зізнається в інтерв'ю, що не їсть м'ясо з восьми років. Причиною цього стала медична конференція, на якій учасники ставили експерименти на живому курчаті. Це настільки шокувало зірку фільму "Чорний лебідь", що вона одразу ж відмовилася від м'яса, риби, яєць, сира і молока. Щоденний раціон Портман складається зі смузі, овочевих супів, салатів, паст і круп.

Співачка і блогерка Jerry Heil не просто відмовилася від м'яса, а стала сироїдом. Причиною цього стало відео у мережі.

"Я дивилася ролик, у якому кухар розбирає м'ясо, а за вікном батьки робили те саме. Мене знудило. Я зрозуміла, що більше не хочу і не можу їсти тварин", – згадувала вона в одному з інтерв'ю.

Героїня другого сезону реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч чотири роки не їсть м'яса. Торік вона відмовилася від молочних продуктів. Вегетаріанську дієту виконавиці прописав лікар-дерматолог, бо жінка не переносила продукти тваринного походження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 160 тис. осіб просять McDonaldʼs створити вегетаріанське меню

Співачка Tayanna постійно повторювала: коли відмовилась від м'яса, стала почуватися набагато краще, адже рослинна їжа набагато легше засвоюється організмом. Основою її раціону є каші, овочі та фрукти. А нещодавно вона відмовилася від більшості молочних продуктів.

Щороку 1 жовтня у всьому світі відзначають День вегетаріанства. Свято засноване північноамериканським вегетаріанським суспільством у 1977 році.

Мета - підвищити інформованість громадськості про переваги вегетаріанського способу життя. Зокрема з боку здоров'я та екології.

Вегетаріанство - вид харчування, при якому людина не їсть м'ясо, птицю, рибу, морепродукти, а також яйця та молоко. Батьківщиною вважається стародавня Індія. Найбільше наслідувачів проживає саме там, більше 70%.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська, Стінг і Наталі Портман: хто із зірок дотримується вегетаріанства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути