четвер, 28 лютого 2013 22:16

Могилевська шокована, що в її мами беруть автограф

Могилевська шокована, що в її мами беруть автограф
Наталя Могилевська Фото: offspring2002.blogspot.com

Співачка Наталя Могилевська свою маму, Ніну Петрівну, називає однією з найближчих порадниць в житті. Про це вона розповіла на зйомках "95 Кварталу".

"Саме мама колись дала мені найціннішу пораду в житті. Взимку хлопці кидали в мене сніжки. Я приходила додому, плакала: "Мама, що робити? Вони за мною йдуть всю дорогу і сніжки кидають". А вона відповіла: "Не звертай уваги. Оскільки звернути на це увагу нижче твого достоїнства. Ти не повинна навіть це помічати". До цих пір працює це правило. А тато казав: "Ніколи не цілуйся з хлопцем на першому побаченні". Я питала в нього: "Але ж чому? Він мені так подобається". А він відповів просто: "Просто повір мені, дєтка". Ні разу не підводило", - запевняє співачка.

За словами Могилевської, в її мами теж беруть автографи.

"Заходимо ми недавно з нею пообідати в один рибний ресторан на Липській. Підходить до нас жінка і просить в мами розписатись в їх книзі відгуків. Я була просто шокована: в моєї мами беруть автограф. Виявилось, що та жінка колись проходила в моєї мами майстер-клас і обожнює її кухню. Мама довгий час працювала кухарем в ресторанах. Спочатку ми хотіли допомогти їй відкрити ресторан в Києві. Але потім вирішили, хай краще готує вдома і пише кулінарну книжку", - зауважила Наталя.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська шокована, що в її мами беруть автограф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути