Ексклюзиви
вівторок, 18 березня 2008 13:46

Могилевська розкрила таємницю своїх доходів (ФОТО)

Відома українська співачка і телеведуча Наталя Могилевська у присутності представників ЗМІ заповнила декларацію про доходи за 2007 рік. Знакова подія відбулася в Печерській державній податковій інспекції Києва. За даними декларації і власним словам Н. Могилевська є "гривневим мільйонером".

"Точну суму я вам не скажу - це особисте, але гривневим мільйонером я є. Значну частину своїх доходів я віддаю на добродійність, але ніколи не говорила про це. Сьогоднішнє публічне заповнення мною податковій декларації - це навмисна акція для залучення людей декларувати свої доходи. Я прийшла сюди добровільно", - сказала Н. Могилевська.

За словами начальника державної податкової інспекції в Печерському районі Києва Вікторії Мальцевої, доходи Н.Могилевської з 2005-2006 років зросли в два рази, "що свідчить про її успішність".

Співробітники податкової інспекції подарували співачці білу футболку, з одного боку якої написано "Я люблю свою країну", а з іншої - "Я задекларував свої доходи. А ви?". Проте цей подарунок трохи завеликий для Н. Могилевської, але вона відзначила, що футболка поповнить її колекцію сувенірів.

У податкову - як на свято: Н. Могилевська постаралася на славу, підбираючи наряд для походу в податкову. Увагу представників ЗМІ привернуло стильна сукня співачки, яка по стилю і по настрою відповідає сонячній весняній погоді, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Могилевська розкрила таємницю своїх доходів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути