Ексклюзиви
понеділок, 30 жовтня 2017 11:16

Могилевська перемогла у "Танцях з зірками"
42

Переможцями «Танців з зірками» стали Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко
Фото: Прес-служба
Переможцями «Танців з зірками» стали Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко
Переможцями «Танців з зірками» стали Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко
Переможцями «Танців з зірками» стали Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко
Переможцями «Танців з зірками» стали Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко

Вчора на телеканалі "1+1" відбувся грандіозний фінал легендарних оновлених "Танців з зірками", в рамках якого за результатами глядацького голосування, що тривало протягом всього тижня, почесне звання кращої танцювальної пари країни отримали Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко.

Під час прямого ефіру фіналісти виконали одразу декілька постановок: танець, з яким учасники прийшли на проект, улюблену постановку глядачів, а також новий номер. Так, Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко станцювали пасодобль з першого прямого ефіру, а улюбленою постановкою глядачів став ф'южн під пісню "Люди" групи "Бумбокс". Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко вийшли на паркет з аргентинським танго, тим часом, як вибором глядачів став контемпорарі під хіт Sia Chandelier. Надя Дорофеєва та Євген Кот станцювали свій перший хіп-хоп у шоу, а глядачі захотіли ще раз насолодитися їхньою румбою під пісню Rihanna Diamonds.

Новими постановками учасників стали справжні танцювальні автопортрети зірок, у яких вони відверто розкрили особисті історії. Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шопатенко станцювали кримськотатарський танець під пісню тренеру "Голосу країни-7" Джамали "1944" у виконанні переможниці "Голосу. Діти-4" Еліни Іващенко. Відомий режисер та актор поділився у номері болісними хвилюваннями щодо рідного Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач прокоментував лицарський вчинок Дмитра Комарова

"Ахтем, я розумію, наскільки особливим був для вас цей номер. Ви з Оленою огорнули нас своєю надією і теплом. А як ви танцювали під такими стихіями - піском, водою! Я сподіваюся, що хіт Джамали допоможе вам перемогти так само, як він допоміг на Євробаченні", - сказала Катерина Кухар.

Надя Дорофєєва та Євген Кот виконали зворушливий модерн під пісню Тіни Кароль "Закрили твої очі". На зірковому балконі розчулена Надя Дорофеєва, ледь стримуючи сльози розповіла, що цей танець був про недугу, яка забирає мільйони життів, артистка станцювала його для батька, а її партнер Євген – для брата.

"Надю, ви вклали всю душу в цей номер. Я знаю, кому він присвячений, і ту історію, яку ви хотіли передати. Танець про вічну боротьбу за життя та любов. На вашу пару можна дивитися вічно, люблю вас", - прокоментувала Катерина Кухар.

Тим часом, Наталія Могилевська разом зі своїм партнером Ігорем Кузьменком у емоційній румбі під хіт ОЕ "Така, як ти" розповіла історію сильної жінки, яка завжди знаходить мотивацію, щоб йти тільки вперед.

"Так станцювати румбу цього сезону ніхто б не зміг, окрім вас. Ви були прекрасні не тільки в польоті над паркетом, але й у танці", - сказав Влад Яма.

Зазначимо, що фінал відкрили всі учасники "Танців з зірками", які разом з суддями, вокалістами проекту та ведучими телеканалу "1+1" Юрієм Горбуновим, Марічкою Падалко, Людмилою Барбір, Русланом Сенічкіним, Єгором Гордєєвим, Нелею Шовкопляс, Валентиною Хамайко та Олександром Поповим запалили головний паркет країни під пісню The time of my love з фільму "Брудні танці". Спеціальними гостями фіналу стали Оля Полякова зі своїм новим хітом "Бывший", Камалія з композицією I'm Alive, Сергій Бабкін з піснею "Де би я", LAUD (Влад Каращук) зі своїм україномовним хітом "У цю ніч", а також Наталя Могилевська з піснею "Я танцевала". Чуттєвий вальс станцювали пари фіналістів під прем'єру пісні Тіни Кароль "Космічні почуття", яку співачка заспівала у прямому включенні із сольного концерту у київському палаці мистецтв "Україна". Пару Юрію Горбунову на зірковому балконі склала ведуча ТСН на телеканалі "1+1" Наталія Мосейчук.

Спеціальну відзнаку отримали Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова, які стали фаворитами глянцевого журналу та інформаційного партнеру проекту Viva. А пару переможців проекту визначили глядачі, які протягом всього тижня та фіналу голосували, телефонуючи та надсилаючи SMS за своїх фаворитів.

"Я прийшла в проект, щоб довести, що все неможливе - можливе. Ні криза, ні складнощі, ні депресія, ні зайва вага не завадять вам реалізувати свою мрію. І це може зробити кожен. Я вдячна кожному з вас!" - сказала переможниця проекту Наталія Могилевська.

Наступної неділі, 5 листопада, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нового четвертого сезону вокального проекту країни "Голос. Діти", зірковими тренерами якого стали Наталя Могилевська, MONATIK і солісти гурту "Время и Стекло" Надя Дорофеєва та Позитив, ведучими – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська перемогла у "Танцях з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути