вівторок, 10 жовтня 2017 16:09

Юрій Ткач прокоментував лицарський вчинок Дмитра Комарова

Юрій Ткач прокоментував лицарський вчинок Дмитра Комарова
Юрій Ткач подяквав Дмитру Комарову Фото: Прес-служба

За результатами суддівських балів та голосувань глядачів, у 7 випуску проекту "Танці з зірками 2017" залишила пара Юрія Ткача та Ілони Гвоздьової. Однак Дмитро Комаров вирішив поступитись їм місцем у проекті зі своєю партнеркою Олександрою Кучеренко.

За 15 хвилин до оголошення результатів, він порадився з партнеркою – "Міс Україна-2016" Олександрою Кучеренко, та разом вони погодились, що в танцювальному шоу повинні залишитись справді сильні пари. А всі гроші, які глядачі весь тиждень надсилали за їхню пару, Дмитро попросив перерахувати на благодійність для хворого хлопчика.

На таку жертовність і благородний вчинок відреагували самі "жертви" вильоту з проекту – пара Юрія Ткача та Ілони Гвоздьової. Своїми емоціями вони поділились в мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров у "Танцях з зірками" поступився місцем актору комедійного серіалу

Юрій Ткач зазначив, що його просто "накрило вибухом емоцій і почуттів вчорашнього вечора". Він відчув, що учасники проекту справді стали сім'єю і що він старатиметься не підвести жертовний вчинок Дмитра Комарова.

"Для мене і для багатьох з нас це був дуже важкий вечір! В якому змішалися радість, розчарування, нерозуміння і шок! І як сказав Діма, ми справді давно перестали бути конкурентами, ми стали однією сім'єю! Це шоу не тільки про танці – це шоу про справжність, щирість і відвертість! Тепер я з гордістю буду нести відповідальність за дві пари! Друже, я вас не підведу!", – щиро зазначив Ткач в мережі.

На противагу йому, його зіркова партнерка та хореограф Ілона Гвоздьова звісно вдячна ведучому за такий вчинок, але їй важко усвідомлювати, що вони залишились в проекті "із жалості та красивому вчинку" Комарова.

"Мені дуже важко сьогодні на душі, якось брудно, я не привикла залишатись у шоу з жалості або з красивого жесту. Я боєць, я професіонал, я педагог, мені не приємно, що ми змусили Діму прийняти таке рішення, можливо, так сьогодні стали зірки і все так вийшло. Спасибі, Діма, за такий благородний вчинок, але в душі мені зараз дуже важко, що наш перехід в ефір став саме таким! Втомилась, розбита, обезсилена фізично, морально та емоційно!", – додала на своїй сторінці Ілона.

В 7 випуску "Танці з зірками 2017" під час виконання пасодоблю танцювальна пара Комарова і Кучеренко перетворилась в ілюзіоніста та його партнерку, яка демонструвала неймовірні трюки та фокуси. А у фіналі номеру Олександра навіть розпилила Дмитра навпіл.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Ткач прокоментував лицарський вчинок Дмитра Комарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути