вівторок, 06 грудня 2016 11:32

Мішель Обама приголомшила розкішною сукнею від Gucci
16

Фото: Reuters

У Центрі виконавських мистецтв імені Джона Кеннеді у Вашингтоні відбулася 39-а за рахунком церемонія Kennedy Center Honors, гостями якої стали Барак і Мішель Обама.

Мішель Обама в цей раз з'явилася на офіційному заході у сукні Gucci із зеленою та срібної блискучою апплікаціей. Барак Обама залишив всю увагу дружині, вдягнувши чорний костюм і краватку-метелика.

Під час офіційного виступу президент звернувся до гостей:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Форд відмовився одягати Меланію Трамп

"Мистецтво завжди було частиною життя в Білому домі, тому що мистецтво завжди займало центральне місце для американців. Ось чому за останні 8 років ми з Мішель запрошували кращих письменників, музикантів, акторів і танцюристів, - щоб поділитися їх талантами з американським народом, і допомогти людям розповісти історію про те, хто ми є".

Американський ведучий і комік Стівен Кольбер не міг не пожартувати на святі.

"Останні 8 років в Білому домі у нас був небайдужий, розумний і гідний лідер", - почав свою промову шоумен. У цей момент зал встав і вибухнув оваціями на адресу Барака Обами, як заявив канал CBS, президент США удостоївся найдовших і гучних оплесків.

"Сер, я не розумію, чому ви встали, я взагалі-то говорив про Мішель", - закінчив Кольбер свою фразу.

На вечорі крім Барака і Мішель Обами також були присутні знаменитості зі світу Голлівуду - Кевін Спейсі, Аль Пачіно, Лоуренс Фішберн, Рінго Старр і багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама приголомшила розкішною сукнею від Gucci». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути