понеділок, 18 листопада 2013 12:40

"Міс Україна-Всесвіт" Ольга Стороженко хоче бути телеведучою

Автор: фото: top-antropos.com
 

21-річна Ольга Стороженко, яка увійшла в десятку найкрасивіших дівчат конкурсу "Міс Всесвіт" розповіла у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське життя" на каналі 1+1 про непрості моменти у підготовці до конкурсу.

"Сподівалась, що я можу краще, я отримала все що хотіла, я отримала задоволення від конкурсу", -  говорить Ольга Стороженко.

"Ми спали по 2-3 годин, 4 години за 3 тижні перебування, це було найбільше, я не говорила, що я втомилась, мені погано, я не хочу.  Ти приїхала на "Міс Всесвіт", ти повинна показати, що ти гідна бути переможницею і просто учасницею", - каже українська красуня.

"Головне, як ти себе поводиш, дуже багато супервайзерів поряд з нами. Ми не можемо сходити до ванної кімнати без них, ми не можемо вийти до нашого поверху без них, не можемо увійти у ліфт без них. Ти повинна поводитися чітко, як це прописано у правилах "Міс Всесвіт", - говорить Ольга Стороженко.

Дівчина зазначила, що їй пощастило, що вона проживала сама в кімнаті, адже її сусідка Міс Грузія не приїхала.

Про свої плани на майбутнє представниця від України розповіла наступне.

"Можливо, я повернусь на навчання, можливо це буде педагогічна сфера, це психологія, можливо я поїду до Нью-Йорка у школу телебачення, мені дуже подобається телебачення, я б хотіла бути телеведучою", - каже Ольга Стороженко.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна-Всесвіт" Ольга Стороженко хоче бути телеведучою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути