понеділок, 10 січня 2011 12:30

Міранда Керр народила Орландо Блуму спадкоємця

Міранда Керр народила Орландо Блуму спадкоємця

В однієї з найкрасивіших пар світу - моделі Міранди Керр та її чоловіка актора Орландо Блума - народився довгоочікуваний первісток. Жодних подробиць про самопочуття мами і новонародженого сина поки не повідомляється.

У четвер вранці у майбутньої матусі почалися перейми, і її терміново доставили в один з госпіталів Лос-Анджелеса. Вже до вечора 6 січня Міранда народила малюка. Новоявлений батько виглядав дуже щасливим.

Блум і Керр таємно одружилися в липні 2010 року. Скромна церемонія відбулася в Лос-Анджелесі. Після чого закохані одразу ж вирушили у медовий місяць на один із островів у Карибському морі.

До цього зірка трилогії "Володар перснів" і "Пірати Карибського моря" і ангел Victoria's secrets жили разом три роки. Через місяць після весілля, в серпні, Орландо і Міранда оголосили, що чекають на дитину.

Пара поки не вирішила, де вони будуть ростити свого малюка. У Орландо і Міранди є будинки в Лондоні і Нью-Йорку. Проте в одному з нещодавніх інтерв'ю Керр розповіла, що вони з Орландо вживають органічну їжу і люблять життя в екологічно чистому районі.

Міранда поділилася, що хотіла б стати власницею ферми з городом і народити там купу дітлахів. Сам Орландо розповів, що, дізнавшись про вагітність подруги, не тямив себе від щастя.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Міранда Керр народила Орландо Блуму спадкоємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути