четвер, 18 травня 2017 10:19

Міні та сміливе декольте: зірки прийшли на червону доріжку Каннського фестивалю
38

Хафіт Голан і Вікторія Боня
Фото: Reuters
Хафіт Голан
Шарлотта Генсбур, Арно Деплешен і Маріон Котійяр
Лара Ліето і Едріан Броуді
Джуліан Мур

У Каннах стартував міжнародний кінофестиваль. Найбільше кіноподія в Європі проходить в цьому році вже в 70-й раз.

Емілі Ратажковскі, Джуліанн Мур, Наомі Харріс, Лілі-Роуз Депп, Єва Герцигова і багато інших - зібралися на урочистій церемонії відкриття фестивалю та позують фотографам на червоній доріжці біля Палацу фестивалів та конгресів.

Честь відкривати ювілейний фестиваль випала фільму Арно Деплешена "Привиди Ісмаеля", зірки якого - Маріон Котійяр, Шарлотту Генсбур і Луї Гарреля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гламур і відсутність спідньої білизни: найяскравіші сукні Каннського фестивалю

Стрічка розповідає трагічну історію режисера Ісмаеля: в юності він втрачає кохану Карлотту. Через роки він знаходить сили, щоб жити далі - за допомогою Сільвії. Однак несподівано Карлотта повертається і починає руйнувати життя колись улюбленого чоловіка.Фільм не бере участі в конкурсній програмі фестивалю, але вона і без того вийшла цікавою. Ханеке, Поланскі, Озон - за головний приз боротимуться провідні режисери сучасності. Для актриси Ніколь Кідман цей фестиваль теж стане особливим, адже відразу чотири картини за участю зірки будуть представлені в різних програмах огляду.

Оцінювати конкурсні роботи будуть режисер Педро Альмодовар, актори Уілл Сміт і Джессіка Честейн, музикант Габріель Яред, кінорежисери Пак Чхан Ук, Паоло Соррентіно та інші знамениті кінематографісти. Всі вони протягом 11 днів переглянуть два десятка картин основної програми, кожна з яких в більшій чи меншій мірі заслуговує на перемогу на фестивалі.

Зараз ви читаєте новину «Міні та сміливе декольте: зірки прийшли на червону доріжку Каннського фестивалю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути