пʼятниця, 11 травня 2012 10:04

Мілла Йовович "приміряла" на себе образ Мерілін Монро
5

В амплуа Мерилін Монро в різний час з успіхом виступали Мадонна, Ліндсей Лохан, Мішель Вільямс. Тепер прийшов час Мілли Йовович. І треба сказати, американська кінозірка з українським корінням виглядає дуже ефектно у фотосесії, яку проводила Еллен фон Унверт.

Зараз Мілла зайнята на зйомках рекламної кампанії для бренду Avon в Нью-Йорку. Як зізналася знаменитість в одному з нещодавніх інтерв'ю, їй без особливих зусиль вдається поєднувати ролі успішної актриси і дбайливої мами.

Нещодавно журналіст Cover Media поцікавився у Мілли, як це - знищувати зомбі на знімальному майданчику, а після повертатися додому і годувати доньку обідом. До речі, фільм "Обитель зла - 5: Відплата" планується представити восени.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Мілла Йовович взяла доньку на роботу

"Я - не вбивця, я - актриса, - з посмішкою пояснила зірка. - Чесно, я - несправжній вбивця. Я лише прикидаюся".

А потім додала уже більш серйозно: "Моя дочка прекрасно розуміє, що я роблю. Це дитя, буквально виросло на знімальному майданчику. Вона добре знає, що значить, коли її тато кричить: "Мотор!". Вона часто буває зі мною на зйомках рекламних роликів. Одного разу на зйомках "Обителі зла" стався кумедний випадок. Не знаю, хто це придумав, але грим акторам, які грали зомбі, вирішили робити поруч з моїм трейлером. Уявіть, ми з півторарічною дитиною обідаємо і спостерігаємо, як перед нашим вікном прогулюються зомбі".

Зараз ви читаєте новину «Мілла Йовович "приміряла" на себе образ Мерілін Монро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути