Ексклюзиви
середа, 18 вересня 2024 15:55

Міла Йовович на рідкісних фото показала батька, чоловіка та дітей
12

Міла Йовович поділилась сімейним контентом
Фото: instagram.com/millajovovich
Міла Йовович поділилась сімейним контентом
Міла Йовович поділилась сімейним контентом
Міла Йовович поділилась сімейним контентом
Міла Йовович поділилась сімейним контентом

Голлівудська акторка Міла Йовович вперше за довгий час вийшла на зв'язок з прихильниками в соцмережах.

У своєму Instagram зірка поділилася сімейним контентом. Показала відпочинок з чоловіком і дітьми.

Крім цього опублікувала кумедні кадри батька - Богдана. Внуки одягли його в рожеві туфлі, а на волосся причепили заколки.

"Мене нещодавно запитали, навіщо я почистила свою сторінку і куди зникла в останній час. Якщо коротко, то зняла цього року два фільми, можливо, третій до Різдва. Ми переїхали, та було багато роботи. Але понад усе я намагаюся бути частиною своєї спільноти. Я зосередилася на тому, щоб бути найкращим неоплачуваним водієм таксі для моїх дітей між школою та танцями, музикою, гімнастикою у купі. Я була шалено зайнята, що зрозуміє будь-яка мама", - написала акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена Стейтема показала фігуру в прозорому комбінезоні

Додала, що їй треба було почати все з чистого листа, щоб бути собою теперішньою.

"Я багато займалася стретчингом і вправами з дихання, щоб впоратися зі стресом. І, чесно кажучи, соціальні мережі лише додавали мені стресу. "Тобі потрібен контент, тобі потрібен контент" - я покінчила з цим. Я втратила багато підписників, тому що взяла цю паузу. Але мене це влаштовує, тому що я хочу насолодитися невеликою кількістю часу, яку я тут провожу. Ось невеличкий підсумок мого особистого літа. Зробила багато паперових ляльок для своєї малечі. Я чудово провела час зі своєю сім'єю. Мій тато дозволяє дівчатам одягати його та робити зачіски. Моя старша отримала чорний пояс з тхеквондо і зараз вивчає джиуджитсу. Пробую розслаблятися та просто насолоджуватися моєю неймовірною родиною", - підсумувала жінка.

Американська співачка Дженніфер Лопес засвітилась на публіці з колишнім чоловіком Беном Аффлеком. Ініціатором зустрічі був актор. Він нібито хотів показати, що після розлучення пара підтримує дружні стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Міла Йовович на рідкісних фото показала батька, чоловіка та дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути