вівторок, 18 грудня 2012 21:57

Микола Тищенко готував лосося для Леоніда Кучми

Микола Тищенко готував лосося для Леоніда Кучми
Микола Тищенко Фото: teleblondinka.com

Ідея створити італійський ресторан в ресторатора Миколи Тищенка народилася в Італії. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Мені тоді було 22 роки. Пам'ятаю, як перший раз привіз з Італії до Києва руколу у валізі і давав всім пробувати. На мене дивились як на ідіота і питали: "Що це таке?". А я кричав: "Так це ж рукола". Мене ніхто не чув, навіть повари, яких я тоді знайшов. Але "Рішельє" в мене тоді з'явився. Але як я не намагався створити італійський продукт, в мене нічого не вийшло. Не було основи: муки, масел, італійських приправ, базиліку, моцарели, пармезану", - зізнався Тищенко.

Коли він ввійшов в нішу "luxury", основну ставку робив на якісну їжу.

"Я просто вигризав її у постачальників. І тепер цей шлях мене привів до того, що тепер я вибираю постачальників і вони за мене борються. Пам'ятаю, як мені тоді привезли найсвіжіший лосось сашими і його доставили Кучмі. Після того він ще два рази замовляв. Був дуже задоволеним, а людина, яка це все організувала отримала посаду. Потім через якийсь час та ж людина зайняла чиновницьку позицію по відношенню до нас і хотіла закрити один із наших ресторанів", - зауважив ресторатор.

Також бізнесмен розповів, що слово "безкоштовно" в природі бізнесу не існує.

"Все, що безкоштовно в результаті платно в першу чергу для даруючого. Якщо я пригощаю, то значить, я поважаю ту людину, її працю. Тому коли депутати кажуть, що піднімуть пенсії бабусям, то гроші ж візьмуть у їхніх же дітей, підвищивши для них податки", - додав Тищенко.

Зараз ви читаєте новину «Микола Тищенко готував лосося для Леоніда Кучми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути