середа, 23 травня 2012 13:12

Микола Басков схуд після операції

Минулого місяця у Миколи Баскова виникли серйозні проблеми зі здоров'ям. Але схоже, зараз за тенора можна вже не переживати. Артист досить швидко відновлює сили після операції і, цілком ймовірно, зовсім скоро повернеться на сцену.

В кінці квітня Микола був госпіталізований. За даними ЗМІ, співаку була проведена операція з видалення апендициту. Однак представниця Баскова запевняла, що артист просто перевтомився. Йому необхідний відпочинок, і тому тенор відправляється на місяць в Європу, щоб оговтатись.

Після травневих свят зірка вирушила відновлюватися в Іспанію. І як запевнив днями сам Микола, зараз у нього все добре.

На початку минулого тижня в блозі зірки з'явилося дещо драматичне повідомлення: "Якщо можете, помоліться за моє здоров'я в церкві! Низький вам уклін за вашу любов у такий непростий для мене період... Спасибі всім і вибачте, якщо когось чимось і колись образив". У деяких виданнях з'явилися замітки про те, що у знаменитості набагато серйозніші проблеми зі здоров'ям, ніж передбачалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Басков буде відновлювати сили у Європі

"Спасибі всім за підтримку і увагу! Я вже посміхаюся усьому, що мене оточує! Я люблю тебе, життя, і сподіваюся, що це взаємно!" - днями написав у своєму мікроблозі співак. І на доказ виклав кілька власних фотографій на фоні красот іспанської природи.

Між тим Басков відмінив всі свої гастролі до кінця травня.

"Ти дуже схуд, - написав Миколі шоумен Андрій Малахов. - Відновлювався давай там. Ти нам потрібен сильний, красивий і здоровий".

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков схуд після операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути