пʼятниця, 29 квітня 2011 13:44

Міддлтон одружилася в сукні від дому моди Александра Макквіна
11

Фото: Reuters

Принц Уельський Вільям і його кохана Кетрін Міддлтон офіційно оголошені подружжям. Вінчання відбулося в Лондоні у Вестмінстерському абатстві. Чоловіком і дружиною принца і його обраницю оголосив єпископ Кентерберійський Роуен Вільямс.

До вівтаря Міддлтон супроводжував батько, а боярином Вільяма був його брат, принц Гаррі.

Гостями церемонії стали родичі та друзі пари, а також представники королівських сімей різних країн, політики, музиканти, спортсмени, громадські діячі та багато інших - всього 1900 осіб.

Кейт Міддлтон з'явилася перед вівтарем у білій весільній сукні з довгими мереживними рукавами, яку для неї пошили у модному домі Александра МакКвіна. За дизайн сукні відповідала нинішня голова дому Сара Бартон. Шовкова сукня нареченої прикрашена мереживними квітами-символами різних частин Сполученого Королівства. На голові у Кейт тіара від Cartier королеви Єлизавети II, подарована їй батьками на 18-річчя.

Принц Вільям одягнений у червоний мундир полковника Ірландської гвардії.

Після завершення церемонії у абатстві весільний кортеж попрямує до Букінгемському палацу, на балконі якого відбудеться перший поцілунок пари в статусі чоловіка та дружини.

Зараз ви читаєте новину «Міддлтон одружилася в сукні від дому моди Александра Макквіна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути