неділя, 01 жовтня 2017 15:45

"Ми – сучасна сім'я": Рікі Мартін розповів про своє гей-весілля

"Ми – сучасна сім'я": Рікі Мартін розповів про своє гей-весілля
Зі своїм нареченим художником Джваном Йосефом співак Рікі Мартін познайомився, коли купував картини у галерії, фото: EAST NEWS

Пуерториканський співак Рікі Мартін прагне розділити з усім світом щастя свого одруження з коханим чоловіком - художником Джваном Йосефом.

"Наразі повним ходом триває підготовка до весілля", - сказав артист журналові Ocean Drive, пише Contact Music.

"Це буде велика подія. Про неї говоритимуть. Ми – сучасна сім'я, і думаю, людям треба бачити це, і я хочу нормалізувати красу нашої сім'ї. Ось чому я роблю це публічно і збираюся розділити моє весілля з усім світом", - пояснив співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одружився турецький актор, який раніше був жінкою

Він розповів, що разом з коханим займаються підготовкою до свята.

"Нам ще треба розібратися з тим, що більшість родичів мого нареченого з Сирії. Тож, може, вони не зможуть приїхати до США. Відтак ми могли би розглянути Стокгольм чи Іспанію", - поділився Рікі.

Співак розповів про власну нетрадиційну сексуальну орієнтацію у 2010 році. У зірки підростають двоє синів Матео та Валентино, яких йому народила сурогатна мати. З нареченим Рікі познайомився, коли купував картини у галерії. Він побачив живопис і захопився його автором. Співак подзвонив художнику і запропонував особисто познайомитися. Освідчився Йосефу минулої осені. Став перед ним на коліно і подарував обручку.

Зараз ви читаєте новину «"Ми – сучасна сім'я": Рікі Мартін розповів про своє гей-весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути