четвер, 13 грудня 2012 16:57

"Мені здається, шлюб - це певні рамки" — Сергій Лазарєв не хоче думати про шлюб

"Мені здається, шлюб - це певні рамки" — Сергій Лазарєв не хоче думати про шлюб
Співак називає себе волелюбним Фото: life-star.ru

Особисте життя Сергія Лазарєва завжди було під прицілом папараці. Свого часу йому закидали роман із його директором Михайлом Дворецьким, потім звинувачували у піар-стосунках із телеведучою Лєрою Кудрявцевою, повідомляє ТСН.

"За п'ять років чого ми тільки не вислухали, в чому тільки нас не звинувачували. Це звичайно дуже серйозний психологічний пресинг", - розповів співак в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Лазарєв та Кудрявцева п'ять років були разом. Цього літа пара розпалась. Співак каже, що вони просто втомилися бути удвох. І розійтися — це була його ініціатива.

"Зараз ми перетнулися з нею на зйомках "Пісні року". Почали якось спілкуватися потихеньку. Але ми не сварилися, у нас не було скандалів. Спілкуємося по роботі. Навіть якийсь захід незабаром будемо вести разом", - поділився Лазарєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лєра Кудрявцева проміняла Сергія Лазарєва на 24-річного хокеїста

Він зізнається, що розлучення йому далося не легко. Зараз він повністю присвятив себе роботі. Про особисте життя воліє не говорити. А про одруження навіть думати.

"Я взагалі не люблю рамок. Мені здається, шлюб - це певні рамки. Я волелюбна людина: і в творчості, і в особистому житті", - підкреслив співак.

Зараз ви читаєте новину «"Мені здається, шлюб - це певні рамки" — Сергій Лазарєв не хоче думати про шлюб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути