Ексклюзиви
пʼятниця, 06 червня 2008 14:01

Мел Бі сподобалося зніматися голою (ФОТО)

Мел Бі відправилася в рекламний тур, в якому покаже своїм співвітчизникам останню колекцію білизни Ultimo. Зірка тільки що залишила пляжі Маямі і повернулася на туманний альбіон, щоб зробити рекламу, пише The Sun.

Тепер кожен може оцінити, наскільки елегантна нижня білизна відповідає формам Мел Бі.

За деякими даними, сама Мелані Браун настільки була задоволена новинкою, що її потягнуло на непристойності. Спочатку вона довго обмацувала свої принади, а потім сказала: "Дивно, але мої циці виглядають в цій білизні такими величезними".

Браун додає, що білизна з нової колекції ідеально підходить її фігурі. Зірка зізнається, що їй подобається ходити голою, а в такому ліфчику у неї народжується схоже відчуття наготи.

"Перчене дівча" залишилося в захваті від Ultimo і негайно заявила, що готова демонструвати цю білизну як наодинці, так і перед натовпом фанатів.

"Для мене така нижня білизна це вірний шлях до сексуальності і жіночності", - пояснила Мел Бі.

Лондон став відправною точкою "грудного" туру Мелані Браун. Далі красу співачки, запаковані в Ultimo, побачать жителі Глазго і Ліверпуля.

Минулої ночі Браун в компанії свого чоловіка Стівена Белафонта відвідала клуб Crystal в Уест-Енді. Перед цим вона була присутня на нагородженні премією Жінки року, установленої журналом Glamour. "Перчені дівчата" стало призерами в номінації "Краща музична група року", повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Мел Бі сподобалося зніматися голою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути