вівторок, 30 серпня 2022 23:04

Меган Маркл зробила кілька скандальних заяв про королівську сім'ю
5

Меган Маркл знялась для глянцю і дала скандальне інтерв'ю
Фото: The Cut
Меган Маркл знялась для глянцю і дала скандальне інтерв'ю
Меган Маркл знялась для глянцю і дала скандальне інтерв'ю
Меган Маркл знялась для глянцю і дала скандальне інтерв'ю
Меган Маркл знялась для глянцю і дала скандальне інтерв'ю

Дружина принца Гаррі акторка Меган Маркл зробила кілька скандальних заяв про королівську сім'ю.

Вона анонсувала повернення в Інстаграм. Раніше мала особисту сторінку, яка налічувала близько трьох млн підписників. Але від цього довелося відмовитися, коли відбулися заручини, зізналась вона в інтерв'ю журналу The Cut.

Зірка сказала, що після заміжжя приєдналась до Інстаграму Kensington Royal, які також вели принц Вільям та Кейт Міддлтон. Але розпоряджатися особистими фото вона не могла.

"Там є система, згідно з якою, якщо ти хочеш опублікувати фотографію своєї дитини, як член королівської родини ти зобов'язана передати її королівському пулу", – зізналась Маркл.

Згодом пара створила свою сторінку Sussex Royal, яка також стала популярною. Але після виходу з королівської сім'ї цю сторінку видалили.

"Чому я повинна давати тим самим людям, які називають мою дитину словом на букву "Н", її фотографії, перш ніж можу поділитися ними з тими, хто її любить? Скажіть мені, який у цьому сенс, і тоді я гратиму в цю гру", – емоційно висловилась вона.

Не обійшлось і без заяв про монархію. Вона зізналась, що хотіла поїхати з Великої Британії до будь-якої країни співдружності, щоб уникнути нападок британської преси.

"Що завгодно, аби… бо одним своїм існуванням ми порушували динаміку ієрархії. Тож ми говоримо: "Добре, добре, пішли звідси. Із задоволенням", – сказала Меган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл розміняла п'ятий десяток: 10 фактів з життя іменинниці

Її обурювало те, що їм з принцом Гаррі забороняли самим працювати та заробляти собі на життя, бо іншим членам начебто це дозволили.

"З якоїсь причини це не те, що нам було дозволено робити, хоча кілька інших членів сім'ї роблять те саме", – заявила зірка.

Своє життя в монархії Меган Маркл порівняла з акторською грою у романтичних комедіях про принцес.

"Я була акторкою. Вся моя робота полягала в тому, щоб сказати мені, де стояти. Скажи мені, що сказати. Скажи мені, як це сказати. Скажи мені, що вдягнути, і я це зроблю. А я прийду раніше і, мабуть, спечу щось для знімальної групи. У кожному фільмі про американську жінку, яка в результаті стає принцесою, є ключова сцена, в якій вона думає, що виконує свою роботу правильно, просто будучи самою собою, але потім якийсь літній член королівської сім'ї виговорює їй про обов'язок і пристойність", – сказала Маркл.

У січні 2020-го принц Гаррі та його дружина Меган Маркл оголосили про відмову від виконання королівських обов'язків.

Вони заснували благодійний фонд, запустили кілька проєктів на телебаченні. Також отримують великі гонорари за інтерв'ю американським виданням. В одному з останніх – ведучій Опрі ВінфріМеган розповіла, що члени британської королівської родини обговорювали, наскільки темною буде шкіра її сина Арчі. Зізналася, що тоді думала про суїцид.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл зробила кілька скандальних заяв про королівську сім'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути