середа, 19 лютого 2020 13:59

Меган Маркл запросили дружкувати на весіллі Дженніфер Лопес

Меган Маркл запросили дружкувати на весіллі Дженніфер Лопес
Меган попросила Дженніфер і гостей вечора підписати угоду про нерозголошення інформації у разі, якщо Маркл погодиться стати подружкою нареченої Фото: Love Radio

У березні 2019-гоу після 2-річного знайомства спортсмен Алекс Родрігес зробив пропозицію Дженніфер Лопес. Дженніфер і Алекс планують зіграти весілля цього літа. Весілля відбудеться в Домініканській Республіці, де спортсмен виріс.

Відповідно до джерела з близького оточення Джей Ло, подружкою зіркової нареченої може Меган Маркл. Про це повідомляє видання New Weekly. Джей Ло попросила про це Меган, коли вони зустрічалися на нещодавній вечірці в Майамі, пише РБК- Україна.

"Меган була приголомшена, але сказала, що для неї це буде велика честь", - пише джерело New Weekly.

За словами інсайдерів, Дженніфер навіть замислюється про те, щоб злегка повторити весільну сукню Меган Маркл.

"Вони хочуть орендувати приватний острів для весілля. Дженніфер також хотіла б повторити сукню Меган. Вона хоче щось просте, елегантне і витончене".

Меган попросила Дженніфер і гостей вечора підписати угоду про нерозголошення інформації у разі, якщо Маркл погодиться стати подружкою нареченої. Гості свята мають зобов'язатися не фотографувати Маркл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Болючий удар: Єлизавета II заборонила Меган Маркл і принцу Гаррі використовувати свої королівські імена

"Дженніфер відповіла, що якщо Меган погодиться стати її подружкою, то вона готова виконати будь-який її запит", - повідомляє інсайдер.

Під час цієї бесіди Лопес запропонувала Маркл свою допомогу, якщо та захоче "повернутися в Голлівуд". Нібито Джей Ло може залучити актрису у своїх майбутніх кінопроектах.

Після відмови від своїх королівських повноважень на Меган Маркл та принца Гаррі звалився шквал критики громадськості. Утім, рішення герцогів викликало захоплення певних зірок. Мадонна публічно запропонувала подружжю допомогу, запевнивши, що вони можуть скористатися її квартирою в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл запросили дружкувати на весіллі Дженніфер Лопес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути