вівторок, 01 травня 2018 14:13

Меган Маркл посадила на дієту принца Гаррі перед весіллям
11

Принц Гаррі сів на дієту перед весіллям
Фото: Reuters
Меган Маркл сидить на дієті
Меган Маркл сидить на дієті
Принц Гаррі сів на дієту перед весіллям
Принц Гаррі сів на дієту перед весіллям

Наречена 33-річного принца Гаррі, Меган Маркл не тільки сама робить все, щоб до весілля виглядати ідеально, вона перейнялася і тим, щоб привести в оптимальну форму Гаррі.

Принц Гаррі, наприклад, вже схуд на 3 кілограми. Гаррі пристрастився до дієти, якої ось уже кілька років дотримується Меган Маркл. Видання The Daily Mail з посиланням на джерело, наближене до королівської сім'ї, стверджує, що основу щоденного раціону Гаррі тепер складають свіжовичавлені соки, низьковуглеводні продукти, а також капуста і кіноа. Меган Маркл навіть вдалося відучити Гаррі від м'яса.

"Меган повністю змінила харчування Гаррі. Вони купили соковижималку і тепер роблять смузі з фруктів і овочів", - стверджує джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл вразила стильним виходом о п'ятій ранку

Меган Маркл займається пілатесом і дотримується рослинної дієти. Коли одного разу її запитали про її ідеальний раціон на день, вона описала його так: очищаючий ванільно-чорничний коктейль на сніданок, салат нісуаз з невеликим шматочком козячого сиру і маленьким шматочком багета на обід і морепродукти на вечерю.

Нещодавно Меган Маркл і принц Гаррі відвідали прийом Бориса Джонсона. Свій наряд наречена принца доповнила клатчем від Gucci і туфлями від Аquazzura.

Стали відомі подробиці музичного супроводу церемонії вінчання британського принца Гаррі і Меган Маркл, яке відбудеться 19 травня в Віндзорському замку.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл посадила на дієту принца Гаррі перед весіллям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути