вівторок, 15 січня 2019 08:02

Меган Маркл назвала дату пологів

Меган Маркл назвала дату пологів
Меган Маркл повідомила, що народить у кінці квітняФото: images6.cosmopolitan.ru

Герцогиня Сассекська нарешті розкрила головну інтригу-приблизний час появи на світ майбутньої дитини

Меган Маркл і принц Гаррі відвідали місто Беркенхед, де взяли участь у відкритті нового пам'ятника, відвідали благодійні організації і поспілкувалися з фанами, які чекали приїзду герцогської подружжя з самого ранку. Меган на питання одного з фанатів, коли чекати народження малюка Сассекського, відповіла, що в кінці квітня, про це пише журнал британський журнал Hello! Зараз герцогиня знаходиться на шостому місяці вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон відзначила День народження

Кітті Дадлі, 9-річна прихильниця Меган і учнівська школи St Anne's Catholic Primary School, також запитала її про стать дитини, але на це отримала очікувану відповідь-Меган і Гаррі вирішили не дізнаватися стать малюка до його народження. Принаймні, це офіційна версія. Кейт Міддлтон і принц Вільям також жодного разу не оприлюднили заздалегідь стать своїх дітей.

Меган Маркл і принц Гаррі можуть стати щасливими батьками 2 близнюків. Принц Гаррі сам проговорився про очікуваня "подвійної проблеми". Про це британському виданню Express розповів королівський інсайдер. Джерело також розповіло, на кого саме чекають герцоги Сассекські - дівчат чи хлопчиків.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл назвала дату пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути