Ексклюзиви
понеділок, 30 березня 2020 09:44

Меган Маркл і принц Гаррі народять другу дитину

Меган Маркл і принц Гаррі народять другу дитину
Меган Маркл хочу народити ще одну дитину. Фото: reuters

Меган Маркл і принц Гаррі хочуть стати батьками вдруге.

У Меган Маркл починається робота в Голлівуді. Хоч зараз Меган не вагітна, вони з Гаррі хочуть завести ще одного малюка. Про це повідомляє джерело із близького кола пари, пише Us Weekly.

Будучи представниками королівської сім'ї, Меган Маркл і принц Гаррі постійно перебували в міжнародних роз'їздах і рідко бачилися з сином Арчі. Тепер, коли вони зможуть зосередитися на власних проектах та інтересах, також більше часу приділятимуть дитині. У найближчому майбутньому герцоги насправді хочуть народити знову.

"Принц Гаррі та Меган Маркл усе ще насолоджуються цими дорогоцінними днями з сином. І, так, вони хочуть завести ще одну дитину, але при цьому занадто не форсуватимуть події", - говорить джерело видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл добиратиме друзів за списком. Сім'я Кардаш'ян-Дженнер туди не увійде

Первісток Меган і Гаррі Арчі Харрісон зростає щасливим і дуже розумним.

"Він рідко плаче, виявляє інтерес до свого оточення і взаємодіє з людьми. Він любить, коли з ним грають. Не може поки говорити, але з усіх сил намагається", - розповів інсайдер.

Британський принц Гаррі та його дружина Меган у понеділок, 9 березня, востаннє взяли участь у публічному заході в якості членів королівської родини. Разом із королевою Єлизаветою II, принцом Чарльзом, принцом Вільямом та його дружиною Кейт вони відвідали службу у Вестмінстерському абатстві з нагоди Дня Співдружності націй.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл і принц Гаррі народять другу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути