Ексклюзиви
середа, 26 лютого 2020 14:39

Меган Маркл добиратиме друзів за списком. Сім'я Кардаш'ян-Дженнер туди не увійде

Меган Маркл добиратиме друзів за списком. Сім'я Кардаш'ян-Дженнер туди не увійде
Герцогиня Сассекська має намір дружити з тими знаменитостями, які поділяють її цінності. Фото: nstagram.com/kensingtonroyal

З 1 квітня остаточно набирає чинності рішення про зречення обов'язків високопоставленої королівської сім'ї Меган Маркл і принца Гаррі.

Після цього вони почнуть здійснювати комерційні проєкти. На своїй Іnstagram-сторінці герцоги Сассекські зможуть добре заробляти, пише РБК-Україна.

До нового кола спілкування Меган і Гаррі, скоріше за все, не увійде сім'я Кардаш'ян. Пара вибирає, з ким із знаменитостей хотіли би спілкуватися після зречення і переїзду до США. Сассекські зневажливо поставилися до бізнеследі Кріс Дженнер, коли та спробувала налагодити контакт.

"Меган була вражена кількістю знаменитостей, які хочуть отримати частку її і Гаррі уваги. Тому їй доводиться бути дуже обережною щодо тих, з ким вони проводять час", - сказало джерело.

Маркл щодня отримує безліч запрошень на різні зустрічі, вечірки від людей із гучними іменами. Кріс Дженнер, мама сестер Кардаш'ян-Дженнер, "неодноразово намагалася" організувати зустріч.

"Герцоги вважають таке знайомство небажаним, і Меган вирішила поки що дистанціюватися від Кардаш'ян". Таким чином, Маркл "боїться зіпсувати репутацію", - повідомив інсайдер.

Герцогиня Сассекська має намір дружити з тими знаменитостями, які поділяють її цінності. З настанням незалежного життя Меган Маркл планує спрямувати зусилля на реалізацію проєктів з питань боротьби зі змінами клімату. А також проєктів щодо "психічного здоров'я".

Меган планує створити список друзів "категорії А" - A-list. За допомогою яких дружина принца Гаррі буде реалізовувати свої завдання. І зможе довести: "Їм не потрібна королівська сім'я для досягнення своїх цілей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна запропонувала принцу Гаррі прихисток у своєму розкішному маєтку

Серед зіркових імен, які хочуть бути в цьому списку, - шоу-вумен Еллен Дедженерес і Опра Вінфрі. Вони першими хочуть провести з Меган і Гаррі публічне інтерв'ю після старту їхнього нового життя, незалежного від монаршої сім'ї.

Королева Єлизавета II заборонила Меган Маркл і принцу Гаррі використовувати титул герцогів Сассекських. На публіці тепер подружжя не має права називати себе герцогами Сассекськими. У своїх проєктах вони повинні будуть відмовитися від слова "королівський". До рішення Її Величність прийшла не відразу. Провела ряд зустрічей з чиновниками та іншими членами королівської сім'ї, які вирішили, що Меган і Гаррі краще повністю зректися належності до монаршої родини Великої Британії

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл добиратиме друзів за списком. Сім'я Кардаш'ян-Дженнер туди не увійде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути