понеділок, 20 червня 2011 16:33

Меган Фокс вигнали з "Трансформерів" через Гітлера

Меган Фокс вигнали з "Трансформерів" через Гітлера

Меган Фокс вигнали з третьої частині "Трансформерів" через те, що вона порівняла режисера Майкла Бея з Гітлером.

Ініціатором звільнення Меган Фокс став Стівет Спілберг. Скандал стався після того, як акторка в інтерв'ю британському виданню Wonderland заявила, що творець "Трансформерів" на знімальному майданчику був "сущим Адольфом Гітлером".

"Ви знаєте, після слів про Гітлера Стівен (Спілберг) сказав звільнити її прямо зараз", - заявив Бей на прес-конференції, пише The Telegraph.

Знімальна група зраділа звільненню Фокс . "Майкл (Бей) знайшов цю сором'язливу і недосвідчену дівчину і дав їй самий шанс, який шукають багато молодих актрис", - написав в анонімному листі один з колег Фокс. Актрису називали "непрофесіоналом" і відзначали її "повадки порнозірки". Сценарист Ерен Крюгер зазначив, що на репетиціях актриса не виглядала "дуже зацікавленою фільмом".

Раніше Меган Фокс заявляла, що сама прийняла рішення більше не зніматися в "Трансформарах". Актриса пояснила свій відхід "обставинами, що змінилися" і бажанням зосередитися на інших проектах.

Як відомо, робота в сазі "Трансформери" принесла Меган Фокс світову популярність. Вона стала зіркою і регулярно очолювала списки найбажаніших жінок.
У третій частині Меган замінила британська модель Роузі Хантінгтон-Вітлі. Ця роль стала для Хантінгтон-Вітлі кінодебютом.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс вигнали з "Трансформерів" через Гітлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути