пʼятниця, 12 листопада 2010 10:46

Медведєв захоплюється Тіною Канделакі (ФОТО)
7

Популярна телеведуча і рестораторка Тіна Канделакі вчора ввечері відсвяткувала День народження, їй виповнилося 35 років. Привітати іменинницю на її вечірку прийшли близькі і друзі Тіни, серед яких було чимало зірок. Телеведуча особисто зустрічала і проводжала гостей.

Телеведуча Ксенія Собчак з мамою Людмилою Нарусовою з'явилися одними з перших. За іншими столами сиділи співак Микола Басков і телеведучий Андрій Малахов, Яна Рудковська і Євген Плющенко, продюсер Олексій Боков, сценограф Павло Каплевич, режисер Кирило Серебренніков. Всього на День народження телеведучої завітали близько 80 людей.

Іменинниця сиділа в центрі залу за одним столом із міністром освіти і науки Андрієм Фурсенко і його дружиною.

Канделакі отримала в подарунок кілька альбомів з мистецтва, а також комп'ютерні гаджети. Одним з найдорожчих презентів в цей день для неї стало привітання від президента Росії Дмитра Медведєва, який написав у своєму Twitter'і:

"Тіна, вітаю Вас з Днем Народження! Мене завжди захоплювала і захоплює Ваша прямота і щирість!"

Гості відзначили, що Тіна виглядає надзвичайно. Зазвичай телеведуча воліє з'являтися в суспільстві в стриманому одязі, без зайвої відвертості. Побачивши іменинницю в ефектній темній сукні, гості ахнули: "Нічого собі виріз!"

"Груди у Тіни виросли після других пологів!", - помітили подруги телеведучої.

Під час вечора для гостей співала група "БИ-2"

"Їх музику я слухаю завжди, коли закохана, - зізналася зі сцени Тіна. - Льова і Шура, спасибі вам. Дорогі мої, послухайте, як я вмію любити!"

Spletnik/ kp.ru

Зараз ви читаєте новину «Медведєв захоплюється Тіною Канделакі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути