неділя, 11 вересня 2011 12:07

Маєток Джека Ніколсона згорів до тла

Маєток Джека Ніколсона згорів до тла

Маєток відомого американського актора Джека Ніколсона згорів до тла.

При гасінні полум'я постраждали два пожежники.

Спалах в будинку, який знаходиться у фешенебельному районі Hollywood Hills (Голлівудські Пагорби) відбулося в ніч на суботу, 10 вересня.

Після повідомлення про спалах до будинку прибули пожежні команди з 85 осіб, проте врятувати дім не вдалося. На кадрах телеканалу ABC-7 видно, як згоріло все, що знаходиться в будинку на першому поверсі. Пожежа була ліквідована через 90 хвилин після приїзду пожежників.

"Це було складно через розташування будинку - він стояв на пагорбі, навколо багато кущів, вітер і пекельна темрява", - пояснив газеті Los Angeles Times представник пожежного департаменту Лос-Анджелеса Метт Спенс.

Разом з тим два пожежних були госпіталізовані у зв'язку з "хворобливим станом, викликаним перегрівом під час гасіння".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 найгарячіших красунь Голівуду (ФОТО)

За попередньою версією, причиною пожежі могли стати горючі речовини, що зберігалися в гаражі, який був прибудований до будинку.

За даними телеканалу CBS 6, будинок вважається власністю Джека Ніколсона, проте відомо, що він в ньому не живе з 1975 року.

В даний час будинок здається в оренду акторові Уїльяму Тайнану. Під час спалаху актор спав у будинку. Він прокинувся від запаху гару, вибіг на вулицю і повідомив про спалах в службу "911".

Зараз ви читаєте новину «Маєток Джека Ніколсона згорів до тла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути