понеділок, 10 січня 2022 10:21

"Мати-зозулю" Стужук захейтили за відпочинок із бойфрендом: блогерка різко відповіла
5

Блогерку 26-річну Софію Стужук, за життям якої стежать понад 5,6 млн підписників в Instagram, розкритикували за відпочинок із таємничим бойфрендом. Через вікенд із коханим у "Буковелі" її назвали поганою матір'ю.

Зірка соцмереж кілька днів активно проводила час і налагоджувала романтичні стосунки, поки її троє дітей були вдома з нянями. Звинувачення хейтери висловили в Instagram. Після цих закидів блогерка опублікувала допис у мережі.

"Мати-зозуля, яка народила аж трьох, а тепер наважується будувати своє життя і їздити кудись без своїх кровинок. Почитала коментарі й питання в InstaStories. Відповім лише один раз і одразу в дописі, а коментарі закрию, бо не потребую ані згоди, ані схвалення, ані думок", - розпочала Стужук.

Зазначила, що зараз переживає той період, коли їй треба займатися особистим життям, щоб у майбутньому бути взірцем стосунків для дітей.

Блогерку Софію Стужук назвали "матір'ю-зозулею". Зірка Instagram виховує трьох дітей: Лоліту (ліворуч), Олівію та Дмитра
Фото: instagram.com/sofia_stuzhuk
Стужук, за життям якої слідкують понад 5,6 млн підписників в Instagram, розкритикували за відпочинок з новим бойфрендом
Зірка соцмереж кілька днів активно проводила час та налагоджувала романтичні стосунки, поки її троє дітей були вдома з нянями
Блогерку Софію Стужук назвали "матір'ю-зозулею"
Стужук, за життям якої слідкують понад 5,6 млн підписників в Instagram, розкритикували за відпочинок з новим бойфрендом

"Мені потрібен буде час і простір для того, щоб побудувати особисте життя. Саме цим я зараз і займаюся. Життя - це про періоди. Зараз такий", - заявила блогерка.

Стужук запевнила, що передусім "має бути просто щасливою".

"А для цього мені потрібно робити те, що хочу, і що для мене важливо", - написала вона.

Також блогерка додала, що після цього настане "сімейний період", на який вона вже чекає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Непопсова" відпустка: Огнєвіч виклала світлини в купальнику

"Усією душею до нього прагну й хочу дати дітям гідний приклад матері, успішної та щасливої людини, адекватних стосунків і моделі сім'ї, чоловічу рольову модель, взірець кохання та любов батьків", - підсумувала жінка.

Стужук поділилася з підписниками архівними знімками. Зірка мережі розмістила фото, зроблені 2011 року. Тоді Стужук ще не лягала під ніж пластичного хірурга й ще не стала матір'ю. Зараз вона виховує трьох дітей.

На кадрах блогерка позує з тіткою Анастасією та її донькою Вікторією. За її словами, саме завдяки порадам родички в материнстві Стужук почала вивчати цю тему. А згодом і вести сторінку в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «"Мати-зозулю" Стужук захейтили за відпочинок із бойфрендом: блогерка різко відповіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути