четвер, 07 червня 2012 14:01

Мати Вітні Г'юстон напише книгу про свою доньку

Мати Вітні Г'юстон напише книгу про свою доньку
Мемуари з'являться на першу річницю смерті співачки Фото: obozrevatel.com

Сісі Г'юстон, мати американської співачки Вітні Г'юстон, яка померла в лютому цього року в Беверлі-Хіллз, підписала контракт з найбільшим американським видавництвом HarperCollins на випуск книги про історію життя дочки, повідомили в компанії Sony Music Entertainment.

Як йдеться в повідомленні, планується, що мемуари, назва для яких ще не вибрана, з'являться у продажу в лютому 2013, на першу річницю смерті співачки.

"Коли я втратила свою дочку, світ втратив один з найбільш прекрасних голосів в історії, а також надзвичайно красиву і співчутливу жінку. У книзі я ділюся своїми спогадами про Вітні, і, сподіваюся, що мій твір стане хорошим подарунком її шанувальникам. Ми досі кожен день отримуємо тисячі листів від скорботних фанів Вітні. Сподіваюся, моя книга допоможе їм впоратися з втратою, як вона допомагає мені", - цитують в компанії слова Сісі Г'юстон.

78-річна Сісі Г'юстон отримала популярність ще в 60-е як одна з найкращих студійних співачок - її бек-вокал можна чути на записах Елвіса Преслі, Арети Френклін та інших зірок. В останні десятиліття вона виступає як сольний артист і виконує переважно пісні релігійної тематики.

Її дочка, Вітні Г'юстон, потрапила в Книгу рекордів Гіннесса як артистка, яка володіє найбільшою кількістю нагород. За час творчої діяльності, що почалася в молодшому госпел-хорі баптистської церкви New Hope в Ньюарку, коли Г'юстон було 11 років, співачка отримала шість нагород "Греммі", 15 нагород Billboard Music Awards, 21 нагороду American Music Awards, дві нагороди Emmy і безліч інших премій і нагород музичної індустрії.

Тіло Вітні Г'юстон було виявлено в ніч на 12 лютого у ванній одного з номерів готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі. У березні офіційний представник слідчого, який вів справу про смерть Г'юстон, заявив, що співачка випадково потонула. Серед причин її смерті він називав атеросклеротичну хворобу серця і вживання кокаїну. У квітні поліція Беверлі-Хіллз оголосила про закінчення слідства у справі про смерть Г'юстон, уклавши, що її смерть носила ненасильницький характер.

Зараз ви читаєте новину «Мати Вітні Г'юстон напише книгу про свою доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути