Ексклюзиви
пʼятниця, 24 вересня 2021 23:13

Маск розійшовся зі співачкою Граймс

Маск розійшовся зі співачкою Граймс
Маск розлучився з Граймс. Фото: GLOBAL LOOK PRESS

Американський мільярдер, засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск розійшовся зі співачкою Граймс.

Цю інформацію сам винахідник підтвердив у коментарі виданню Page Six.

"Ми наполовину розділені, але як і раніше любимо один одного, часто бачимося і перебуваємо в чудових стосунках", — сказав Маск.

Причиною розриву стало те, що Маску доводиться часто бути в американському штаті Техас і їздити у відрядженні по країні і світу. А Граймс найчастіше живе в Лос-Анджелесі, тому пара занадто рідко бачилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск виховує шестеро синів

Про стосунки Маска та Граймс стало відомо у травні 2018 року. За два роки у них народився син. Востаннє їх бачили разом 21 вересня на балі костюмів Met Gala. Спочатку червоною доріжкою пройшла Граймс, Ілон Маск приєднався до неї пізніше.

Офіційно Маск був одружений тричі, двічі - з однією й тією ж жінкою. Також він мав кілька романів. Від першого шлюбу мільярдер має п'ятеро дітей.

5 травня 2020 року Ілон Маск і Клер Буше (Grimes), оголосили про народження хлопчика. Пара назвала дитину X Æ A-12. Ім'я було частково навіяне піснею з останнього її альбому - 4ÆM. Ім'я не відповідало законам штату Каліфорнія, які забороняють індо-арабські цифри в іменах. Щоб діяти відповідно до закону, пара назвала малюка X AE A-XII.

Зараз ви читаєте новину «Маск розійшовся зі співачкою Граймс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути