Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2012 20:19

Маша Собко стала садомазохісткою
12

Фото: Фото: прес-служба Маші Собко

У середу в клубі "D*Lux" співачка Маша Собко представила своє чергове відео на пісню "Сон на Місяці" із грецьким співаком Андреасом.

Привітати співачку прийшли травесті-діва Монро, Саша Кривошапко, телеведучий Ігор Посипайко, дизайнер Сергій Єрмаков. Останній весь вечір упадав за Машою, намагаючись вирвати її в Андреаса.

Цього вечора співачка одягнула золотистий піджак із коротенькими шортиками. Ноги прикрила прозорою тканиною, яку скинула під час виступів.

В самому кліпі Андреас виступає в ролі брутального мачо. Машу цього разу вмовили на експеримент. У цій ролі дівчина стає жорстокою жінкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметов подарував Марії Собко кліп

"Мені чомусь всі приклеїли ярлик порядної і правильної дівчини і таким чином поставили під загрозу моє вміння перевтілюватися. А насправді я бунтар і дуже люблю все нове", - зауважує співачка.

У відео пара зв'язує одне одного, мучить, жмутками вистригає волосся і навіть б'ється. В одному із епізодів Маша витягує Андреаса із багажника машини і тягне на закинутий склад.

На презентацію кліпу артисти принесла увесь садомазохістський інвентар, який використовували в кліпі. Це цепки із гачками, пусті рамки з-під картин та інше.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко стала садомазохісткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути