понеділок, 18 березня 2013 17:17

Маша Собко співала перед президентом Казахстану "Ти ж мене підманула"

Маша Собко співала перед президентом Казахстану "Ти ж мене підманула"
Маша Собко Фото: solarvip.info

Співачка Маша Собко, коли потрапила в шоу-бізнес, розчарувалася, що артисти це живі люди. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Я в дитинстві думала, що зірка - це свято. Бо образ зірки створює атмосферу свята. А коли в 16 років потрапила в шоу-бізнес, розчарувалася в тому, що артисти живі люди. Вони їдять, люблять випити, можуть бути не нафарбовані, заплакані. Вони такі, як і усі. І дуже багато працюють. Ми теж коли готувались на "Нову хвилю", працювали з восьми-дев'яти ранку до другої ночі. Такий же графік в нас, коли готуємось до зйомок кліпу чи випуску альбому. Звичайно, ми не роботи, тому є моменти, коли ми і розслабляємось", - зауважує Собко.

Зараз в репертуарі Маші є пісні не лише російською, а й українською і англійською мовами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Собко хоче повінчатися разом з батьками

"Якщо співати російською, є більше шансів попасти на ринок пострадянського простору. Це і Казахстан, і Туркменістан, і прибалтійські країни. Це ж велика територія. Бо ринок України дуже маленький і об'їхати його можна дуже швидко. Тому, якщо ми співаємо на російському ринку - це розвиток. Там насправді більше цінують хороші пісні, ніж скандали в особистому житті. От у мене в Казахстані був дуже відповідальний концерт, співала перед місцевим президентом. І вони просили співати українською мовою. Я вивчила "Ти ж мене підманула". Довелося співати її кілька разів", - запевняє Маша.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко співала перед президентом Казахстану "Ти ж мене підманула"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути