четвер, 21 лютого 2013 16:57

Маша Собко хоче повінчатися разом з батьками

Маша Собко хоче повінчатися разом з батьками
Співачка готується до весілля Фото: e-motion.tochka.net

Маша Собко готується взяти шлюб із на рік за себе старшим відооператором Артемом, повідомляє ТСН.

Пропозицію руки та серця співачка отримала у храмі та ще й у велике церковне свято. Собко каже, що стримати емоції не могла.

"Я плакала. Як будь-яка дівчина я дуже раділа цьому. Чесно кажучи, десь в глибині душі відчуваєш, коли людина твоя чи не твоя. І все таки ти здогадуєшся рано чи пізно, коли станеться пропозиція", - розповіла вона в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Стати нареченою Артема Маша погодилась відразу. І жартує, що її майбутній чоловік — мужня людина, бо характер її витримає не кожен.

"Зі мною дуже складно. Я не знаю, скільки мужності у цієї людини, що він ось так зважився на такий крок. Тому я довго не думала. Ще потім не візьмуть", - пожартувала співачка.

Із фасоном весільного вбрання Собко майже визначилася. Каже, головне — підкреслити принади. Шити сукню чи купувати готову - ще не вирішила.

Дату і місце весілля співачка тримає у секреті. Хоче, щоб на церемонію пришли тільки найближчі друзі та родичі. І щоб скрізь були півонії. Їх вона обожнює. Тож церемонію найпевніше доведеться призначити на кінець весни. А через рік Маша з Артемом планують взяти шлюб у церкві.

"Я б дуже хотіла повінчатися. Мої батьки ще не вінчалися. Можливо я це зроблю якраз разом з ними", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Собко користується очима як зброєю

А от про дітей Собко поки що не мріє. Каже, що зараз на першому місці кар'єра. Артем рішення майбутньої дружини підтримує.

"Мені 22. Я молода. Я ще хочу поспівати. Хочу трохи поспівати і потім дітей", - підкреслила Маша.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко хоче повінчатися разом з батьками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути