Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2012 13:54

Маша Собко сама зняла собі кліп
6

Фото: Фото надані піар-службою співачки

Співачка Маша Собко зняла черговий кліп на пісню "Випадкове щастя" і сама виступила в ролі кліпмейкера.

"В пісні розповідається про мою історію кохання, тому я ризикнула взяти на себе відповідальність за все, що відбувається у відео. До цього насправді навіть не замислювалася про втручання в знімальний процес. Я просто приходила, віддавала пісню режисерові, а через деякий час мені надсилали сценарій на затвердження і ми починали працювати. З цією композицією все по іншому, бо то частина моєї долі і лист, який я ще не перевернула. Мені здається, що ніхто крім мене не зміг би показати ту бурю почуттів і емоцій, що переповнюють душу. І не тому, що не довіряю кліпмейкерам, просто душевні пориви дуже особисті", - стверджує Маша.

Співачка не тільки екранізувала історію, але й зайнялася всіма підготовчими до роботи процесами. Наприклад, перефарбовувала стіни на першій локації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Собко має 50 пар взуття

"Не те, щоб я хотіла сильно цим займатися, просто довелося. Коли ми в перший день приїхали на знімальний майданчик, просто ахнули, бо власник за добу до зйомок перефарбував його в "лікарняний" колір. А ми ж то продумували кожну дрібницю, кожен нюанс", - зауважує співачка.

Головного героя у відео, очевидно колишнього коханого Маші, грає телеведучий Тимур Мірошниченко. На екранах кліп презентують в жовтні.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко сама зняла собі кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути