вівторок, 15 квітня 2008 09:55

Маша Малиновська згоріла в солярії: 95% опіків тіла (ФОТО)

З опіками 95 відсотків тіла відому блондинку Машу Малиновську доставили в опіковий центр при Інституті ім. Скліфосовського.

"Вона вся була вогняно-червона, - розповів один з тих лікарів, що оглядали екстравагантну телеведучу. - При щонайменшому торканні до уражених місць у дівчини виступали сльози. Я давно працюю в клініці, але таке побачив вперше."

Виявилось, що Малиновська вирішила підготуватися до весни і не розрахувала час перебування в солярії. В результаті Маша отримала сильні опіки тіла, а удома, щоб зняти паління, ще і помазала обгорілі місця лосьйоном, чого категорично робити не можна. Після декількох годин все тіло дівчини почало "горіти", піднялася висока температура. Не у силах терпіти біль, Маша викликала "швидку", яка і доставила її в клініку.

У Скліфі Малиновська провела добу, після чого виїхала додому. Лікарі умовляли телеведучу продовжити лікування, але та, пославшись на щільний графік зйомок, наполягла на своєму.

17 квітня Маша разом з Періс Хілтон і Ксенією Собчак повинна вести церемонію вручення премії "Кінонагороди MTV". Але тепер її участь під великим питанням. Організатори не знають, що робити, а ось Ксенія Собчак, по її визнанню, цілком готова провести церемонію без Малиновської.

"Співчуваю її нещастю і сподіваюся на її швидке одужання, - дипломатично завірила Ксенія. - Проте я вже не перший рік одна веду найкрупніші події в Москві. Ми з Машею не є близькими подругами, і мені не потрібна її підтримка в проведенні церемонії", пише "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Маша Малиновська згоріла в солярії: 95% опіків тіла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути