Ексклюзиви
вівторок, 23 листопада 2010 14:00

Маша Єфросиніна ніколи не перевіряє телефон чоловіка

Зірка українського телебачення, ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про стосунки зі своїм чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим.

Вона зізналася, що жодного разу за вісім років спільного життя не перевірила телефон чоловіка.

"І в скільки б він не з'явився вдома, не запитала, де він був. Тому що, поки є довіра, є стосунки. Як тільки пропадає віра - стосункам кінець", - зазначила Єфросиніна в інтерв'ю журналу Cosmopolitan.

"Я не вірю в рятівні круги, в штопання і вже тим більше в таку маячню, як у однієї моєї подруги, яка нещодавно народила третю дитину, щоб врятувати шлюб, у результаті він з тріском розвалився", - сказала Маша.

C якогось моменту її стосунки з Тимуром стали абсолютно закритою темою. І вона нікого не збирається впускати на особисту територію.

"Тепер мене ніщо, ніщо на світі не змусить розповісти, як ми живемо з Тимуром, як сваримося, як миримося, яким був найпрекрасніший подарунок, який він подарував мені на 8 Березня, як ми відпочили цього літа, яку пісню він мені заспівав на 30-річчя тощо", - зізналася Єфросиніна.

"Ніхто більше про це не знає. Тому що я не вважаю, що за рахунок нескінченних історій про власне щастя можна стати щасливішим", - підкреслила телезірка.

"У мене чоловік дійсно дуже красивий, але якщо щось станеться, то я настільки нічого не зможу зробити... І можна з упевненістю сказати, що навіть не спробую, тому що дуже добре знаю собі ціну", - підсумувала Маша Єфросиніна.

LIVEstory.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Маша Єфросиніна ніколи не перевіряє телефон чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути