четвер, 01 серпня 2019 10:32

MARUV візьме участь у "Танцях з зірками"

MARUV візьме участь у "Танцях з зірками"
Фанати пророкують MARUV перемогу в "Танцях з зірками". Фото: KP.UA

MARUV стане учасницею нового сезону популярного телешоу "Танці з зірками-2019".

Про це розповіда сама співачка на відео в Instagram, чим викликала шквал коментарів і захоплених відгуків шанувальників.

"Беру участь у "Танці з зірками". Це значить, що до Нового року я стану великою бальницею, підкачаю дупу, накачаю прес і сяду на поперечний шпагат", - поділилася планами знаменитість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як русалка" - Maruv показала тіло в роздільному купальнику

У коментарях фани вже в передчутті нового сезону з MARUV: "О Боже! Доведеться дивитися", "Вау, точно буду дивитися", "А! Буде вогонь тоді цей сезон!", "Це буде сексі-бомба! У мене є головний фаворит", "Здається, я знаю, хто переможе в цьому сезоні", "Ну, тримайся, Катерина Кухар, Марув йде! Подивлюся на її реакцію, буде весело", - пишуть вони.

Організатори танцювального шоу "Танці з зірками" на телеканалі "1+1" оголосили перших учасників проекту. В Instagram розпочався #танціззіркамиchallange. За правилами челенджу, учасників обирає дискобол, який є символом нового сезону. До нього вже приєдналися український телеведучий Володимир Остапчук, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк.

Зараз ви читаєте новину «MARUV візьме участь у "Танцях з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути