пʼятниця, 13 березня 2020 13:26

MARUV вирішила ділитися досвідом із школярами
4

Проєкт організований на волонтерських засадах і є повністю безкоштовним
Фото: instagram.com/maruvofficial/
Проєкт організований на волонтерських засадах і є повністю безкоштовним
Проєкт організований на волонтерських засадах і є повністю безкоштовним
Проєкт організований на волонтерських засадах і є повністю безкоштовним

Співачка MARUV взялася виховувати гармонійних та успішних підлітків.

Maruv розповіла в instagram-сторі, які зняла у своїй школі, про нову діяльність. Це участь у проєкті "Початок".

Почала з рідної школи в Павлограді. Туди приїхала зі соціальним проєктом "Початок". Його вона започаткувала разом зі своїм чоловіком Олександром Корсуном та психологом Софією Пхаладзе. Проєкт організовано на волонтерських засадах і є повністю безкоштовним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хочу, бл*дь, і вітаю: Мaruv прокоментувала вітання з радянським святом

"Здорове освічене суспільство без насильства в сім'ях, жорстокості в соціумі і вічних претензій одне до одного точно можливе. Але тільки в одному випадку, коли ми справді почнемо з "Початку", з кореня, з бази нашої програми в голові. Стає цілком очевидно, що все, що ми будуємо, як себе відчуваємо, - це і є наша психологія. Дуже складно скривдженій дитині, з якою жорстоко поводилися, яка зіткнувся з булінгом і насильством в сім'ї, бути позитивною, відкритою і з добрими намірами. Перший у своєму роді абсолютно соціальний і благодійний проєкт, спрямований на трансформацію суспільства, на щасливих, добрих дітей, оточених любов'ю і усвідомленістю, адже саме діти колись і стануть основою соціуму і нашого менталітету. Виховання дітей, те, що в них вкладають і чого навчають, і є та сама база нашого майбутнього", - написано на сайті проєкту.

Співачка 28-річна MARUV під ще одним псевдонімом Shlakoblochina показала уривок кліпу на пісню під назвою "Новая сила киски". Відео опублікувала в Instagram. У кліпі задіяно ще кількох дівчат. При чому одна з них - параметрів x-size. Одягнені в рожеву білизну і панчохи героїні еротично вихиляються і ллють на себе молоко.

Зараз ви читаєте новину «MARUV вирішила ділитися досвідом із школярами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути